Maling & dekoration idéer til døre

October 23

Maling & dekoration idéer til døre

Når du sælger dit hjem, har din hoveddør udseende potentiale til at krog potentielle købere eller slå dem væk. En dør malet en farve, der ikke passer med resten af hjemmet kan gøre hjemmet bliver en skamplet for byen i kvarteret, mens en dør uden nogen dekoration vil simpelthen forsvinde i baggrunden på gaden. Gør dit hjem stå ved at tilføje et frisk lag maling og andre dekorationer til din hoveddør.

Maling eller farvning

Før maling eller farvning en ny dør, anvende en primer eller sealer tillade maling eller pletten til at klæbe bedre til døren uden iblødsætning i skoven for meget. En oliebaseret maling eller udvendige alkyd vil vare i lang tid, men det også har en stærk lugt og tager lang tid at tørre. Høj kvalitet latex maling vil også arbejde for døren, så længe nogen rough patches er blevet slebet og en primer er blevet brugt til at hjælpe malingen overholde. Vælg en halvblank maling til at give nogle glans til døren.

Farver

Den farve, du vælger at male din hoveddør bør ikke kollidere med farven på dit hjem eller skodder. Også sende forskellige farver meddelelser om typen af hjem besøgende vil finde, når de åbner døren. Efter principperne i feng shui antyder en lyse blå dør overflod, mens en mørkere blå dør fremkalder en følelse af ro. En grøn dør giver en følelse af balance til et hjem, og en rød dør foreslår at besøgende, at de er velkomne i hjemmet. Vælg en farve du tror repræsenterer din egen personlighed. Husk at lysere nuancer holder længere og har brug for færre justeringer end mørkere nuancer.

Tilbehør

Hvis din husejere associering ikke vil tillade dig at male din dør eller du foretrækker en enklere løsning end maleri hele døren, foretage nogle ændringer dør dekorationer. Bruge en negl eller krans bøjle tilføjes en krans på hoveddøren. Ændre krans afspejler bestemte årstider, helligdage eller andre lejligheder. Tilføj udsmykning til døren med en Dørhammerskægget. Messing, bronze og jern døren patter, med og uden kikhul, der sælges i de fleste større isenkræmmere. Vælg en hammeren med udførlige detaljer eller en dyr form, som et løvehoved, at tilføje visuelle interesse for din hoveddør.

Trim

Henlede opmærksomheden på din hoveddør med typen af trim, der omgiver den. Hvis din hoveddør ikke har i øjeblikket nogen trim, tilføje dekorative trim omkring døren. Fra riflet design til søjler og buer, isenkræmmere sælger trim i en bred vifte af stilarter til at passe dit hjem, og mange vil også skære trim til dine ønskede mål. Male trim omkring din dør i en farve, der passer til dit hjems udvendige farve ordningen. Hvid, creme eller sort er standard farver, der vil supplere de fleste mursten, sten eller sidespor. Hvis du foretrækker ikke at bruge en neutral farve, male trim i en farve supplerer farven af døren, typisk en skygge eller to lysere end døren.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com