Maling design for Kids' værelser

June 2

Maling design for Kids' værelser

Kids' værelser bør være steder Mickey og bønnestagen, hvor de kan lade deres fantasi løbe vild. Mens du kan ligge på maven ved tanken om lyse striber eller en fordybende vægmaleri på dit soveværelse vægge, vil børnene elske den farverige og spændende atmosfære. Lad dit barns interesser være din guide og vælge et tema, som han finder trøst og fornøjelig. Derefter skal du indstille din indre kunstner gratis med en af disse maling designs.

Natur vægmaleri

Denne teknik kan bruges på en enkelt væg eller hele rummet. Vælg et tema, der svarer til andre farver og stykker i rummet. En blå og grønne farve ordningen egner godt til en dam tema med en lysere blå på den øverste del af væggen for himlen og en lidt mørkere blå nedenfor for vand. Tilføje et par siv, cattails og lilje puder til scenen og du har din egen haletudse ivrige efter at hoppe ind i sin nye plads. Med en varmere farveskema, kan du male en afrikansk savanne med ekspansiv gyldne felter, balboa træer og vilde dyr som løver og elefanter.

Du behøver ikke at være en stor kunstner til at designe et vægmaleri for dit barns værelse. En simpel linje definere horisonten, er skyer på himlen og græs på jorden alt, du skal oprette. Væg klistermærker og stencils kan give resten i form af blomster, fly og andre dialekter.

Farveblokke, som

Store blokke af farve er en enkel måde at give dit barns værelse en brugerdefineret maling job uden at tage på komplekse maleteknikker. Begynder ved at male rummet en meget subtil grundfarven. I en pink værelse, for eksempel, ville dette være en meget bleg rose. Når grundmaling af malingen har tørret, bruge en plan og målestok for at skitsere kvadrater af forskellige størrelser i hele lokalet. Tape off hver firkant med malertape og paint interiør af blokke med en anden nuance af baggrundsfarven. Du kan bruge en dybere farve, sådan en fed coral eller en lysere og tonet hvid. Blande det op og optage mindst tre forskellige farver blokke rundt i lokalet. Disse former kan være side om side, overlappende eller angive tilfældige intervaller i forskellige størrelser.

Fed striber

Du behøver ikke tapet at indarbejde fed striber i hele dit barns værelse. Denne maling design er nemt at oprette og giver hele rummet et mere interessant tekstur. Begynder ved at male rummet i lettere af de to farver, så tape off selv intervaller for den anden skygge. Lodrette striber er den mere almindelige valg, men brede horisontale striber kan give en sofistikeret look til en pre-teen værelse og give en maling job, der vil vare gennem hendes teenage år. Stick med farver, der er bare forskellige nok til at gøre striberne mærkbar at holde effekten bliver overvældende.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com