Maling farve forslag til et Navy & hvidt soveværelse

April 20

Maling farve forslag til et Navy & hvidt soveværelse

En navy blå og hvid farveskema giver et soveværelse en frisk, moderne look. Hvis du allerede har navy blå og hvide møbler, såsom sengetøj, male tæpper, lamper, kommode, natbord og gardiner, væggene en anden farve til ekstra interesse. Flere maling nuancer supplere en navy blå og hvid farvekombination.

Gul

Styrke en navy blå og hvide soveværelse med gule vægge til en lyse, munter look. Vælg en pulserende citron eller banan skygge at afbalancere den mørkeblå farve. Supplere de solrige gule vægge med en elegant blå og hvide toile Talsmanden og matchende gardiner. Som en sammenhængende touch, sted navy blå og gule dekorative puder på sengen, og en gul tæppe på fliser eller trægulv.

Rød

Et rødt, navy blå og hvid farveskema gør soveværelse føler nautiske. Vælge et kirsebær rød maling til at skabe en all-American look. Vintage nautiske væg udsmykning stykker, som indrammede antikke ocean kort og træskib hjul, tilføje autentiske søfarende stil. Placer en vintage kaptajn brystet for enden af sengen til ekstra lagerplads. Vælg en seng dyne eller quilt byder navy blå og hvide striber til en ren look.

Taupe

Male væggene i en navy blå og hvide soveværelse taupe for klassisk stil. Den neutrale skygge låner en jordet look til rummet, samtidig med at den marineblå indretning at tage center fase. Vælge Soveværelsesmøbler, såsom et hovedgærde, kommode og natten stå set, bygget af mørk mahogni eller kirsebær træ til at fuldføre den traditionelle udseende. Placere taupe-farvet tæpper på gulvet for at samle farvekombination.

Limegrøn

Male væggene i en navy blå og hvide soveværelse lime grøn for en uventet burst af farve. Dekorere rummet med hvide træ eller vidjer møbler at afbalancere navy blå og grøn. Hænge navy blå gardiner og dække seng med en koordinerende Talsmanden. Smide puder byder geometriske lime grøn, marineblå og hvid udskriver pull look sammen. Sølv accenter, som skuffen trækker, vaser og væg sconces, bidrage til den moderne stil.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com