Maling farve ideer til mit hus

April 12

Maling farve ideer til mit hus

Ikke blive overvældet ved at vælge fra tusindvis af farver til dit hus. Bestemme om du vil gå lys eller mørk, hvilket farver tiltaler dig mest, så indsnævre valg til en brugbar par. Også overveje dine eksisterende møbler og hvad går bedst med disse, medmindre du har planer om at erstatte dem alle.

Gyldne gule

To eller tre nuancer af gyldne gule, som amber, honning og citron, går godt sammen. Accent gul med kontrasterende grå eller beige. Husk, at gul kan se endnu lysere, når det er på en stor væg, end det gør på en maling chip. Designer Barry Dixon, der var på House Beautiful liste af Top designere i USA fra 2002 til 2005, antyder, "Hvis du hælder mod den lyseste gule på en maling chip, går en skygge." Han foreslår også, at det tage ned et hak ved at vælge en mere efterårsfarver gul, som vil blive vist mindre Magic markør-lyse når de påføres et stort område.

Peacock Blue

Denne lyse og dybe blå nuance er mere intens end flåde. For en fed look, parre det med supplerende eller overfor farver, herunder abrikos, pink, orange, rød og gul. Vælg brune eller grå til en mere subtil look. Med enten farvekombination, vil peacock blue give dit værelse en dramatisk look.

Chokolade brun

En anden fed valg, chokolade brun malet i en semi-gloss reflekterer lys. Hvis du er bekymret for værelsesprisen ser for mørkt, kan du prøve at male det på en enkelt væg for interesse. For dramatisk kontrast, bruge hvid eller creme som de andre værelse farver. Lys blues eller lyse pinks er også gode valg.

Rød

Rød betragtes som en vanskelig farve til at arbejde med, fordi det er svært at finde en i maling, der går på varme, i stedet for lyserød. Endnu går en varm rød godt med et udvalg af farver som navy blå, hvide og neutrale farver. Hvis du er bange for farven, kan du prøve at male en accent væggen i stedet for et helt rum.

Grå blå

Grå blues husker seascapes på en meget nuanceret måde. Det ser klassiker når det bruges med mørkt træ, eller som et hav-side sommerhus når det bruges med hvide og lyse brune. Sørg for, at grå ikke dreje mod lysere blues, der er bedst oplagt nemlig et barns værelse.

Computer farvetilpasning

Hvis du har et objekt i en farve, du elsker, du kan bringe det til næsten enhver maling butik eller hjem forbedring center og har det farven matchede. Kontroller, at maling butikken har computer farvetilpasning, som er mere præcis end en menneskelig beslutte hvilken eksisterende farve er tættest.

Med computer matchende opretter computeren nøjagtige objekt skygge for dig, så selv hvis det ikke er i de allerede eksisterende maling palet, det kan være blandet.

Maling farve Visualizer

Sherwin-Williams maling farve Visualizer tillader dig at downloade et billede af dit værelse og derefter anvende maling farver på skærmen for at se, hvordan de ser ud. Denne måde, kan du vælge din paletter med tillid. Husk på at farver vil se anderledes ud i det virkelige liv på grund af skærmen farve begrænsninger og lette variationer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com