Maling farver for at gøre du føler ro

June 5

God dekoratører ved, at visse farver energi: sol gul, flammende rød og grønne grønne alle oplive og bringe vitalitet til en plads. Andre nuancer formidle en følelse af hvile, afslapning og ro. Disse nuancer, blødere og mere visuelt fredelige end mere levende toner, gør populære valg til soveværelse, badeværelse og opholdsstue områder. Male dine vægge i en eller flere farvemuligheder at bringe en følelse af fredfyldt opfyldelse til dit hjem tid.

Bleg grå

Bleg eller due-grå nuancer gå let på øjne samtidig tilføjer nogle visuelle dimension til et værelse. Mindre stark end ren hvid, bleg grå aldre godt og passer andre beroligende farver som creme, lys blå og lys pink. Christine Pittel af House Beautiful antyder Benjamin Moore "overskyet" som et godt lys-grå stue mulighed: "Jeg tænker på dette som celadon eller blanc de Chine. Det er farven på vandet i et badekar, bleg tidlig morgen himmel."

Shell hvide

Æggeskal og seashell er begge varianter af off-white, der holder mere visuel interesse. De varme undertoner af disse farver gør dekoratør Jennifer Garrigues mindes om besøg i Indien og andre fredelige, glade tider. "Det ville blive et soveværelse til en dejlig oase. Det er den hygge der er beroligende,"fortalte hun"House Beautiful."

Grøn

Claire Plaister, forfatter og Feng Shui praktiserende læge, skriver at "farve terapeuter generelt bruger grøn for at reducere stress, lette hovedpine, migræne og mavesår eller balance humørsvingninger." Om bleg eller lys, grøn også stimulerer vækst og velstand. For en beroligende version af grøn, så prøv en lysere nuance---som mynte eller havet skum.

Lavendel

Farven lavendel tilbyder de samme beroligende kvaliteter som anlægget af samme navn. Denne bleg lilla nuance bevarer nogle af regal karakter af lilla uden opkrævet-up energi. Great for soveværelser og badeværelser, lavendel kombinerer godt med bleg blues, grå og off-hvide.

Lyseblå

Micle Mihai-Cristian, interiør designer og ejer af webstedet Freshome design skriver, "blå bringer ned blodtryk og bremser respiration og puls. Det er derfor det har overvejet beroligende, afslappende og rolig, og er ofte anbefales til soveværelser og badeværelser. " Men det samme websted også advarer om blue's tendens til at blive iskolde engang oplyst med kunstig belysning turneringsplaner. Find en nuance af lys blå med en varmere undertone; male en lille smule af din væg at se hvordan farven ser lyse sol før der indgås en endelige køb, og ikke afhænger af en maling chip.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com