Maling farver & stemninger

December 18

Forskellige farver påvirker humør i en række forskellige måder. Hver farve trækker ud menneskelige følelser. Målet, når folk maler et værelse, er at skabe et bestemt miljø. I sidste ende, resultatet øger eller nedsætter en særlig følelse.

Typer

Maling farver falder i to kategorier: varm og cool. Varme farver omfatter rød, orange og gul. Blå, grøn og violet er overvejet kølige nuancer. Maleri med en varm palet vil energize gæster og dem, der bor i dit hjem. Ved hjælp af kølige toner vil fremme hvile og afslapning.

Overvejelser

I spisestuen, vil en livlige farver såsom rød eller orange opløfte dem, der spiser der. Blå eller grøn i soveværelset skabe en fredelig stemning.

Betydning

Rød får blodtrykket til at stige sammen med din puls. Det er den mest levende nuance bruges i maleri og kan nemt være overdrevet. Det er bedst hvis du holder dig til områder som stue og spisestue, når du arbejder med store mængder af den brændende nuance. Orange er en tonet ned version af rød og det vil stadig vågne op i et rum uden at overdrive det.

Fordele

Forbedre stemningen i dit hjem med maling er en fantastisk måde at vise din personlighed samtidig at skabe et rum, hvor dem, der bor der og gæster ens vil føle sig velkomne.

Effekter

Hver farve har forskellige farver, der falder ind under rækken af en særlig nuance. Tage blå som eksempel. Der er blå, blå-grøn, turkis og navy. Hver af disse farver skaber en afslappende flugt, men den udsmykning ordningen kan variere fra Caribien til land.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com