Maling farver til at gå med brun mursten

June 1

Måske du er på udkig efter en markeringsfarve for en brun murstenshus eller du ønsker at male væggene i et rum, der har en brun mursten pejs; Uanset årsagen er, er at vælge en farve til at gå med brun tegl en forholdsvis enkel opgave. Da brune er en neutral nuance, det blander godt med en bred vifte af farver. Når du vælger en maling farve til at gå med brun mursten, overveje din smag og vælg en nuance, der taler til dig.

Varme farver

Siden brown er på den varme side af farvekort, varme toner naturligt gå med det. Vælg en varm maling farve til at koordinere med det, sætte en varm og indbydende look for uanset hvilken del af dit hjem du maler. Farver til at overveje at omfatte saffron gul, brændt orange og kanel rød. Når de kombineres, brun mursten og varme farver maling vil blande sammen for at skabe en problemfri udseende.

Kølige farver

Kontrast den brune mursten ved at parre en cool farve med det. Selv om brun er en varm farve, det er en neutral, hvilket betyder, at en række farver vil arbejde med den. Prøv de grønne, blues og lilla eller farver, som indeholder antydninger af disse cool nuancer, til at gå med din brune mursten. Eksempler kan nævnes lyseblå, salvie grøn, lilla og crimson (rød med en blå undertone).

Dristige farver

For en dramatisk udseende, vælge en fed maling farve for et område, at funktioner brun mursten. Neutral brun fungerer som baggrund for en fed farve, hvilket gør det pop og skabe en iøjnefaldende udseende. Gå med magenta, krikand eller endda elektriske gul maling for en plads med brun mursten. Disse farver vil uden tvivl få en slående look i et rum, der indeholder brun mursten.

Neutrale farver

Hvis du vil oprette en sammenhængende design, Vælg en neutral maling farve til at koordinere med brun mursten. En matrix af neutrale farver vil arbejde med brun mursten; æggeskal, tan, creme eller endda en nuance af brun, der er lysere eller mørkere end mursten er passende indstillinger. Når parret med de brune mursten, vil disse neutrale farver skabe et attraktivt, endnu underspillet look, der passer til ethvert rum.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com