Maling farver til et badeværelse med ahorn kabinetter

November 14

Maling farver til et badeværelse med ahorn kabinetter

I et badeværelse, der er ahorn kabinetter, vælge en maling farve, der fremhæver de træ toner. Der kan være en farve fra rækken varme, der vil gøre dig glad at kigge i spejlet, men det kunne så let være en Zen grå eller en anden neutral maling farve til en trendy badeværelse stil. Hvis ikke du er en stor fan af træ kabinetter i badeværelset, er ahorn let at male når du har slebet og primet det.

Reservedele og enkel

En sofistikeret væggen farve til et badeværelse med ahorn kabinetter er nogen skygge mat eller æggeskal grå. Due grå i et lille badeværelse holder tingene let og luftig, og fungerer bedst med tilbehør af naturmaterialer som træ eller bambus. Storm grå eller tin er stilfulde og urbane, og det gør de varme træ toner af kabinetter pop. Et hvidt loft og hvid flisegulv vil trække lys ind i rummet, så det ikke synes dunkle.

Peachy hudfarver

Blød koral eller fersken er altid en hud-styrke badeværelse farve. De flatterende toner blander nemt med træ af ahorn kabinetter, og hvidt inventar tilføjer en sprød note til rummet. Terrakotta-farvet gulvfliser virkelig trække dette farveskema sammen, men hvide gulvfliser reflektere mere lys. Hvis gulvet er træ, forsøge at matche plet på skabene og gulvbrædder.

Ikke helt hvid

Hvid er standard badeværelse paint color; men med ahorn kabinetter, skarp hvid kan se alt for klinisk. Prøv en linned eller vanilje i stedet. Farven er rig nok til at synes tekstureret, ligesom træ af skabene. Et skifer grå gulv ville være en perfekt kontrapunkt til linned vægge og loft og de træ kabinetter.

Malede vægge og træ

Ingen lov siger du ikke kan male træ kabinetter i badeværelset. Hvis maple kabinetter er at komme i vejen for din drøm badeværelse design, sand og male dem til at matche eller kontrast med væggene. Bruge halvblank maling til rene lettere aftørring overflader. Gå med alle hvid for en klassisk moderne badeværelse, eller eksperiment med virkelige farve som peacock turkis eller garnet rød på vægge og skinnende hvid maling på skabene. For at få en poleret, moderne badeværelse, male overskabe tåget grå ligesom farven på regn og matche farven på vægge og loft. Male lavere kabinetter ibenholt eller ekstra mørk chokolade, og brug tin bin trækker for alle kabinettet hardware.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com