Maling farver til ydersiden af et hus med salvie grøn

December 8

Maling farver til ydersiden af et hus med salvie grøn

Uanset om du er dedikeret til at holde farven på din sage grøn sidespor og du er bare på udkig efter en trim farve eller du er fast besluttet på at installere salvie grøn sidespor på dit nye hus og du forsøger at vælge farveskemaet for din hele udvendige, har du en række muligheder til rådighed for dig. Ved at studere farvehjulet, kan du vælge den rigtige farve ordningen for dig.

Creme: Den ultimative 10william10

Fløde og hvid er standardfarver bruges til trim. I tilfælde af en sage grøn hjem, vil fløde trim normalt ser bedre end hvid, fordi salvie er en earthy farve og vil se bedre parret med andre blødere, mere jordnær farver. Hvid er lidt barsk og sterile cream er en mere passende match til sage. Ulempen til fløde er det er også lidt kedelig, så undersøge alle dine muligheder før afregning for denne farve.

Jordfarver

Jordfarver som grå, brune og beige vil fungere godt med salvie grøn, især på boliger i skovklædte omgivelser hvor farver rundt omkring huset er grønne og brune samt. Fordi grøn er en cool farve, holde sig til browns, der er cool selv eller browns, der synes mere grå end guld.

Andre grønne nuancer

Kombinere forskellige nuancer og nuancer af salvie grøn til at oprette en matchede farveskema. For eksempel hvis din samlede ydre er salvie grøn, male trim af dit hus en lysere nuance af salvie, og male skodder, garageport og hoveddøren en lidt mørkere nuance af sage grøn. Denne tiltalende, monokromatisk virkningen vil også se meget rart i skovområder og frodige, grønne omgivelser.

Supplerende kampe

Supplerende kampe er de farver, der er et supplement af salvie, eller en dyb, fyldig rød. Undgå maleri trim af dit hus rød, lest din hjem begynder at ligne en kæmpe juledekoration, men bare male et element i dit hus i dette slående accent farve. For eksempel, bør måske skodder eller blot den udvendig dør være rød.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com