Maling ideer til drenge-kommoder

August 21

Maling ideer til drenge-kommoder

Maleri en gammel kommode er en smart måde at tilpasse møbler for en drengs værelse, eller ethvert rum for sags skyld. Lad ikke ordet "renoveret" skræmme dig. En renoveret kommode behøver ikke være kedeligt eller ligne en træt traditionelt. Masser af cool, iøjnefaldende behandlinger vil have din gamle kommode ser bedre end nye og lige ret for en drengs værelse.

Camouflage

Drenge elsker camouflage som det fremmaner hård billeder af soldater og jægere. Maleri en camouflage mønster tager bare en smule af praksis at få ret, men fordi det er dybest set fri-form, dette mønster er meget tilgivende af fejl og skjuler ufuldkommenheder. Camo er traditionelt udført i naturlige nuancer som brun, tan og olivengrøn. For et twist, male en camouflage mønster i uventede farver som neon brights. En anden twist maleri sagen om kommoden et ensfarvet og skuffefronter i camo.

Tavle

Næsten enhver dreng ville elske at kradse på møbler uden at komme i problemer. At fantasy er en realitet med en kommode dækket i tavle maling, som er let tilgængelige i hjem Centre og maling butikker og går ligesom almindelig maling. Tavle maling er typisk sort, så du måske ønsker at tilføje nogle lyse skuffen trækker eller malet trim for et strejf af farve.

Skakternet

Vælg din søns yndlingsfarver, og bruge dem på en sjov skakternet kommode. For dette ser du simpelthen male kommoden ramme én farve, så brug malerens tape til at oprette et skakternet stencil på skufferne. Foretage kontrollerne, stor eller lille; mindre skuffer vil se bedre med mindre kontrol, mens større skuffer kan håndtere større kontrol. Holde skuffen trækker simpelt, så de ikke konkurrere med mønster på kommoden.

Blå Denim

Tro det eller ej, kan du bruge paint til at oprette meget effektivt udseendet af blå denim på en kommode. Denne virkning kan være en vanskelig opgave i første omgang, så brug et stykke af plakat bord til praksis og få teknikken før du prøver det på din kommode. At opnå udseendet af denim med maling indebærer lagdeling en mørkere nuance af blå over en lysere og trække forskellige texturering værktøjer over maling, før det tørrer.

Grafitti

En graffiti kommode er en sjov, nem behandling, som enhver kan gøre, og det er en anden mulighed for din dreng at kradse på sin møbler uden at komme i problemer. Start med en kommode, som du har nymalet hvid eller farve valg, og derefter bruge permanente markører eller maling penne til at dække det i graffiti. Selv om dette projekt handler om at få skøre, hjælper det udseendet af det færdige produkt til at planlægge grafiske design og placering før introduktion.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com