Maling ideer til en Sport-tema soveværelse

October 8

Maling ideer til en Sport-tema soveværelse

Når du har en sportsfan for et barn, kan udsmykning soveværelset være en udfordring. En måde at dekorere rummet er ved hjælp af paint idéer til en sport-tema soveværelse. Ved hjælp af paint, kan du oprette et soveværelse, der vil ikke kun appellerer til dine sport-mad barn men være stilfuld samt.

Team farver

En maling idé er at male soveværelset i farver af barnets favorit hold. For eksempel, hvis den favorit hold er Boston Red Sox, kan du bruge farverne i uniform, som er hvid, rød og en subtil stribe af blå. Vægge kan være malet hvide, mens støbning kan være malet røde skitseret med blå. På bagsiden af døren, kan du male antallet af barnets favorit spiller i røde, skitseret med blå.

Hvis dit barn foretrækker rugby, male væggene i de samme farvede striber som dem båret af hans yndlingshold. Sites som verden Rugby kan (Se ressourcer) være nyttigt, for det har en bred vifte af rugby trøjer båret af teams rundt om i verden.

Kalkmalerier

Hvis dit barn kan lide fodbold, du kan male målstolperne på begge ender af soveværelse med står hele vejen rundt (du kan selv fylde med tilskuere). Hvis dit barn kan lide svømning, male en dykning platform eller dykning blokke, eller endda male vægge og loft, så det ligner hele rummet er i den indvendige side af poolen.

Grænser

Hvis du ikke ønsker at male hele rummet med striber eller vægmalerier, kan du gøre mere subtile sport-tema dekoration med maling som udnytter grænser. Disse grænser kan være enhver bredde og kan være langs toppen af væggene, på stol-rail højde eller en kombination af begge. Disse grænser kan funktionen farver af de foretrukne hold, gentage motiver som baseballs, flagermus og handsker eller rugby bolde af forskellige farver, fodbolde eller andre ikoniske billeder vedrørende barnets favorit sport.

Mere end en Sport

Hvis dit barn kan lide mere end en sport, kan du medtage dette i dit maleri ideer. For eksempel, hvis dit barn kan lide en hockey hold og en basket ball team, kan du skifte vægge, male med farverne på et hold, og en anden væg med en anden. Maleri silhuetter af de forskellige sportsgrene spillere kan føje til det overordnede design.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com