Maling ideer til indbyggede reoler

January 10

Maling ideer til indbyggede reoler

Indbyggede reoler kan udstråle følelsen af et gammelt bibliotek eller studere når tilbage med den oprindelige træ korn, der har været farvet mørk. Men malede reoler kan slette det støvede undersøgelse føler og kan tillade dig at oprette alle slags forskellige udseender i dit hjem, fra moderne og slank, til sjov ser passende i et legerum. Føle ikke at du skal udfylde bogreoler kun med bøger. Vaser, buster og samlerobjekter kan arbejde stor i bogreoler og kan bryde op bibliotek udseendet af en ubrudt mur af bøger.

Væg matchende maling

Male din indbyggede reoler i samme nuance som væggen omkring dem til en moderne, rene look. For eksempel, hvis dine vægge er malet i ecru, male dine reoler i samme ecru farve. Dette look virker særligt godt, hvis du ønsker at fremvise forskellige farvede elementer på din boghylde.

Male på bagsiden

For et look der gør den indbyggede reol et brændpunkt i rummet, male enten bare ryggen eller bare indvendigt og bagsiden af reolen med en mættet tone rigere end vægfarven. Leave uden for ansigtet af bogreolen umalet så ikke synes det adskilt fra resten af væggen.

Hylderne ikke alle behovet for at matche. Overveje at male indersiden af hver hylde i en separat primære farver for en ung barns værelse. Suppleant nuancer af to forskellige farver, der er gentaget i indretningen af rummet for at skabe en interessant omdrejningspunkt.

Maleri udenfor rammen

Male indersiden og bagside af den indbyggede reol i samme nuance som væggen farve. Derefter male uden for rammerne af bogreoler i en fremhævelsesfarve, der bruges i rummets indretning.

Hvis du har svært ved at forstå hvor udenfor rammen er på hylderne, Forestil dig placere to hænder ud foran dig selv palms ud, som om du skulle til at spille patty kage. Håndfladerne vil være parallel med uden for rammen af de indbyggede reoler. Maleri denne del af hylderne vil henlede opmærksomheden på dem, hvilket gør dem skiller sig ud fra resten af væggen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com