Maling ideer til kontor dekoration

March 21

Maling ideer til kontor dekoration

Arbejdstagere tilbringer mange timer i rammerne af kontoret. Om udsmykning et kontor i hjemmet eller traditionelle kontor, kan brug af maling farver forbedre den overordnede stemning i området. Maling ideer til en office afhænger business atmosfære og personlighed af dem, der arbejder i området. Tasten når du vælger maling designs er at fokusere på at skabe en atmosfære, der præsenterer en positiv stemning.

Tekstureret vægge

Bruge forskellige maleteknikker til at danne tekstureret vægge for kontor dekoration. Tekstureret vægge styrke rummet ved at give ekstra dybde til området. For eksempel tilføje sand eller glas til at male for at danne en grynet konsistens. Måske blande en lille mængde af gips med maling og anvende med en moppe til at danne abstrakt linjer og hævede flader.

Splatte Paint

Splatter maleri frisætter de bebyggede følelser inden for maleren samtidig farve og dynamik til et kontor. Male en neutral tone base coat på væggen. Lære at bruge et farvehjul minimerer chancen for at vælge farver, der ikke går sammen. Alternative sprøjter maling af enten supplerer eller kontrasterende farver til væggen.

Stencil maleri

For kontorer med et bestemt tema er stencil maleri en mulighed for tema kontinuitet. Male en kant med stencils på toppen af væggen. Male en anden kant i bunden af væggen for store kontorer. Tilfældigt Placer stencils, og male den vigtigste del af væggen, hvis der er et ønske om for ekstra farve og vægdekoration.

Vægmaleri

Kalkmalerier fortælle ofte en historie baseret på et bestemt tema. Mange kalkmalerier forbruge en hel væg. Tegning vægmaleri sektioner med en blyant bruge stencils og precut mønstre er den nemmeste måde at gå. Maleriet er en simpel opgave når det grundlæggende design er skitseret på væggen. Vælg en mur, som er omdrejningspunktet for kontoret for maleriet. Male andre væggene en neutral supplere farve. For eksempel male et koralrev med pulserende oceaniske wildlife former. Male andre væggene en bleg, lys blå komplementære farve.

Farveseparation

Store rummelige kontorer med fordel maling farveseparation. Opdele kontoret i bestemte afsnit. For eksempel, kan en kontor have computer, udskrivning og arkivering områder. Bruge farvehjulet, Vælg supplerende maling farver i enten fed eller bløde nuancer. Male væggen sektioner i nærheden hver område med en anden farve maling til at hjælpe med at opstille fra hinanden de udpegede områder samtidig giver farve til kontoret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com