Maling ideer til Nojo Jungle babyer

October 18

Maling ideer til Nojo Jungle babyer

Der er mange maling farvemuligheder at vælge imellem til accent dit Nojo Jungle babyer nursery bedding sæt, så tag dig tid til at gennemgå alle dine ideer. Tilbringe tid i børnehaven, noterer sig af lys hele dagen, og få maling chips og male prøver til at sætte på væggene, før du foretager en endelig beslutning.

Neutrale farver

Nojo Jungle babyer sengetøj består af det meste neutrale farver, specielt grøn, brun, bleg gul og tan. At vælge en neutral maling til din Planteskole er så simpelt som matcher din foretrukne farve i strøelse. Vælg noget fra en hvid eller creme farve med gul undertoner til en blød tan eller salvie grøn. Husk at mørke maling farver kan gøre et lille rum synes endnu mindre, så hold intense farver for større værelser eller som accent vægge. Neutrale farver er også en smart valg, hvis du planlægger at nyistandsætte som dit barn bliver ældre eller hvis din baby vil dele med en søskende, da de er nemme at matche.

Kølige toner

Supplement Nojo Jungle babyer sengetøj ved at vælge en cool tone for din børnehave vægge. Bleg blues og foråret grønne vil modregne de varme gule og tans og de kølige grønne i sengetøj sæt. Blues ringer især til at tænke på en "sky" farve for at fremhæve jungle temaet af strøelse. Male fluffy hvide skyer på væggene over en kølig blå farve og tilføje et grønt tæppe for at skabe en sand jungle føler din planteskole. Vælg hvid maling med blå undertoner for børnehave trim til at matche cool-farvede vægge.

Varm

Lyse op i børneværelset med varme toner, især en gul farve spænder fra bleg til citron lyse at bringe ud varmt gule og tans i Nojo Jungle babyer sengetøj sæt. Din børnehave vil føle som om det er vasket i sollys, især dejligt hvis din Planteskole har lidt naturligt lys. Brug hvide eller cremer med varm gul undertoner for at male trim i en varm-walled børnehave.

Mønstre

Mens det kan være fristende at gå hele ud med striber, prikker eller et vægmaleri for din børnehave, første stop til at overveje mønstrene på din Nojo Jungle babyer sengetøj. Da sengetøj selv allerede har flere design komponenter til det, prøv ikke at overvælde din Planteskole med for mange travle mønstre, især hvis du har en lille børnehave. Hvis du vælger at tilføje et mønster til din Planteskole vægge, overveje at male et mønster på en eller to accent vægge eller under stol jernbane. Vælg mindst én neutral for dit mønster at undgå overvældende design af Nojo Jungle babyer sengetøj. Hvis du ønsker at gøre et vægmaleri, forsøge at arrangere rummet så krybbe med strøelse er på den modsatte væg så både designvalg får deres rimelige andel af opmærksomhed.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com