Maling ideer til piger

October 5

Maling ideer til piger

En af de mest omkostningseffektive måder at ændre udseendet af en pige værelse er at bruge maling. Du kan optage en række maling farve ordninger og designideer ind i stuen. Et par maling ideer til pigernes værelser kræver kun grundlæggende af maleri, mens andre kræver en lidt mere dygtighed, planlægning og forberedelse, men du kan fuldføre hver af disse projekter med de rigtige materialer.

Dristige farvevalg

Skabe en tropestemning til en piges værelse ved hjælp af fed, lyse, tropic-inspirerede farver som grøn, orange og pink. Suppleant væg og/eller trim farve, eller Vælg den ene vægfarve og et trim blandt tropiske farver.

Brug maling til at indarbejde en art deco-look i rummet. Male væggen med en flad eller mat hvid maling, og bruge en semi-gloss eller gloss sort maling til trim. Denne grundlæggende men fed bemaling fungerer godt med dristigt farvede værelse accenter. Paletten fungerer godt i pigernes værelser fordi farverne gå med en række andre farver og er let at tilpasse til en pige ændre udsmykning stil. Zebra print, lyse røde, lyserøde og grønne arbejde godt med sort og hvid maling valg. Undgå at bruge sort som grundfarve for værelset, fordi det er vanskeligt at jævnt gælde sort maling, og mørke farve gør værelserne ser mindre.

Kalkmalerier

Male et vægmaleri på en piges værelse for en utraditionel look. Kalkmalerier af landskaber eller foretrukne destinationer kan oprette en afslappende stemning til et rum. Skitse vægmaleri tanken ved hjælp af et let blyant før du begynder maleprocessen. Tillade værelse besættelsesmagt at male sit vægmaleri i plads til et mere personligt præg.

Til rum med begrænset eller ingen vinduer, male et vægmaleri af et vindue med udsigt til et maleriske landskab. Overveje at sætte denne vægmaleri i nærheden af et skrivebord, computer eller hjemmearbejde plads for en afslappende visuelle.

Male skyer på loftet i en piges værelse eller bruge glow-in-the-dark maling for at gøre stjernerne, skinne om natten.

Mønstre

Brug en bred vifte af maling farver og ansøgning teknikker til at skabe mønstre i en piges værelse. Oprette striber, kasser og fremhævningsstreger ved hjælp af malerens tape. Vandrette og lodrette striber strategisk placeret i et værelse direkte øje rundt i lokalet og skabe knudepunkter.

Oprette en todimensional hovedgærde bag en piges seng ved hjælp af malede striber. Bruge stencils for at gøre mere indviklede mønstre såsom paisley, damask, blomster eller andre designs, som er vanskelige at male frihånd.

Bruge maleværktøjerne eller faux finish teknikker til at skabe mere vanskeligt mønstre, såsom kæmning mønstre, knitrer maling eller metallisk maling designs.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com