Maling ideer til vægge & lofter

December 29

Maling ideer til vægge & lofter

Du behøver ikke at bruge en masse penge til at opdatere dit hjem. Omdanne værelser i dit hus ved at ændre malingen farve og tilføje forskellige teknikker, at gør dobbelt told som innovative kunstværker. Andre ambitiøse projekter omfatter idéer, der kan gennemføres på lofterne for dit hjem, så godt.

Tilføje højden til dit værelse

Skabe en illusion af større højder i dit værelse ved at male loftet. Dette projekt vil ikke arbejde så godt, hvis dine vægge er hvide; men hvis dine vægge er malet med farve, male lofterne to til tre nuancer lysere. Male en væg molding samme farve som loftet. En anden metode, der giver dit værelse udseende af at have højt til loftet er at male væggene med lodrette striber i forskellige nuancer af samme farve.

Sænke lofterne

I et rum med uforholdsmæssigt højt til loftet, tilføje en hyggelig stemning til dit space ved at male loftet. Bruge en farve, der stærkt kontraster farven på væggene. Jo større kontrasten, jo større den ønskede effekt. Du kan trække lofterne endnu tættere ved at male den øverste del af væggene ned til 12 inches under loftet i samme farve som loftet. Hvis du foretrækker ikke at male lofterne, male en kontrasterende væggen grænsen mellem 12 inches og 18 inches bred langs toppen af væggene. Bryde op på området mellem vægge og loft med en grænse giver væggene en kortere udseende.

Skriftlig Script

Dække væggene i dit værelse med skrivning. I et barns værelse, male nursery rhymes og vuggeviser på en accent væg. Skriv dine ægteskabsløfter på en væg i dit soveværelse, indramning det med kroneformen for en ekstra romantisk touch. Freehand en kursiv skrift eller brug en blok brev stencil og en svamp børste. Hvis bruge paint til at skrive på en hel væg synes alt for tidskrævende, kan du overveje at skrive simple vers omkring dørkarme, windows og endda lyskontakter.

Blomster

Male dine vægge i en lys farve, der passer til resten af indretningen i dit værelse. Trække store blomster på væggene i blyant. Male dem forskellige nuancer af den farve du brugte som din base. For hver væg, bruge en anden nuance af maling på blomster, giver den værelse ekstra dimension.

Kalkmalerier

Oprette en scene i skønhed langs den ene væg i rummet. Male en strand vægmaleri i en teenager soveværelse, et sports vægmaleri i spillelokalet eller en rolige solnedgang i dit soveværelse. Male skyer og englebørn din foyeren eller spisestuen loftet. Glow-in-the-dark maling bliver en spændende galakse af stjerner på loftet af din bopæl astronom soveværelse.

Tekstur

Bland din maling med drywall mudder. Mere udtalt, texturering kræver større mængder af mudder, der henviser til, at en let tekstureret mur kræver mindre. Den færdige farve vil være flere nuancer lysere end hvad der er i din maling kan. Vælge en maling farve, der er mindst tre nuancer mørkere end hvad du vil, da blande det med drywall mudder vil lette det betydeligt. Roll maling med en maling rulle og svamp forskellige områder for at tilføje dimension efter den base coat er på plads.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com