Maling teknikker til glaserede flerfarvede Shabby Chic vægge

October 2

Maling teknikker til glaserede flerfarvede Shabby Chic vægge

Shabby chic er blød, ofte feminine og charmerende uformelle. Sådanne stempler som mix og match udskrifter, malede møbler og den udbredte brug af forskellige nuancer af hvid låne en lys, luftig føler til dit hjem. Selv om fed farve tilføjer punch, dæmpede shabby chic indkaldelser toner i rose, salvie, sennep og blå. Maling teknikker til glaserede flerfarvede lurvet chic væggene tillade dig at indarbejde så få eller så mange af disse farver, som du har lyst. Starte med en frisk base coat lige maling i den farve du vil tjene som baggrund.

Glasur

Glasur er en blanding af maling og en ruder medium, der holder malingen våde i en længere periode. Den lange tørretid tillader dig at anvende maling og fortsætte med at arbejde med det for meget længere, end det er muligt med almindelig maling. Dette er vigtigt, da teknikker til at skabe en flerfarvet shabby chic væg behandling kræver, at malingen forbliver diskrete længe nok for dig at anvende to eller flere forskellige farver. Blande en del maling til fire dele glasur skal give dig tid til at arbejde. Tilføje en glasur extender at yderligere forsinke tørring.

Forberedelse til glasur

Oprette en arbejdsflade til at holde alle dine maling og forsyninger. De specifikke værktøjer du har brug for afhænger af den teknik, du bruger, men for alle ruder projekt, skal du en separat beholder for hver farve, en spand vand og avis for blotting ekstra glasur off din maling applikator.

Farve

Bløde farver er vejen at gå for en lurvet chic room, især hvis du bruger flere farver. To eller tre farver vil give dig en mærkbart multicolor finish uden over komplicerer ruder proces.

Sponging teknik

Den sponging teknik bruger hav svampe, tilgængelig fra maling og hjem forbedring butikker. Efter du har blandet glasurer, mætte svampe i vand, så presse så meget vand som du kan. Dyp en side af hver svamp i sin glasur farve. DUP den overskydende glasur ud på avisen. Svampe skal have nok maling til god dækning, men ikke så meget, at malingen drypper. Arbejde i små sektioner, duppe på maling. Du kan skylle svamp og gå over ruder til at fjerne nogle maling og lad mere baggrundsfarve skinne igennem. Eller blødgøre svamp tekstur med en tør pensel. Kort, frem-og-tilbage "x" bevægelser med en bred pensel skabe en smuk, marmoreret effekt.

Ragging teknik

Ragging gælder en glattere, mere konsekvent vask af farve end sponging gør. Bruge en anden klud for hver farve, i en størrelse, der er behagelig at holde når du smush det til en kugle. Klude bør være let fugtig når du dyppe dem i malingen. DUP eventuelle overskydende maling på avisen. DAB glasur på væggen i sektioner, som med svampe. Du kan tekstur glasur ved at duppe det med sammenkrøllet plastikposer. Gulvafslibning ark af plastfolie over den våde glasur og derefter forsigtigt fjerne dem skaber en skimmeldannelse effekt, som gør skimming overfladen med en fjerkost.

Revner og skår

Revner form i Krakkeleret medium som det tørrer, at skabe udseendet af revner. Du kan bruge Krakkeleret medium som en top coat, tilføje subtile tekstur og glans. Eller anvende det over den base lag maling, før en kontrasterende farve går. Den grundmaling vil blive udsat, hvor top coat revner. Skår fløde tjener det samme formål, men skaber chip-lignende huller i top coat maling i stedet for knæk-lignende dem.

Aging Finish

Shabby chick ærer den slidte. Oprette at look på din flerfarvede vægge med en topcoat af glasur i en varm, brændt Umbra tone. Tørre det på med en fugtig klud, så lad det indstille et øjeblik og derefter tørre det af igen med en ren klud. Et let anstrøg af sortjord vil være tilbage, nok til at tone ned og binde sammen farverne. Effekten er især rart for tekstureret finish. Nogle af glasur afregner ind i sprækkerne og tilføjer dimension til mønstre. Nontextured vægge, overveje, slibning væk nogle af maling før du anvender den brændte Umbra glasur, eller selv i stedet for brændt Umbra glasur. Moderat grove sandpapir udsætter bits af grundmaling uden obliterating glasur.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com