Maling Trim ideer til mursten huse

July 7

Maling Trim ideer til mursten huse

Maling har en måde at omdanne en trist hus udvendigt i en skarp og klassisk design. Når det besluttes farven på din trim, tænke over hvordan farven vil koordinere med den eksisterende mursten farve. For en skarp kontrast, kan bruge lysere trim farver. Lys maling hjælper til accent de arkitektoniske detaljer fundet omkring vinduer og yderdøre. For en problemfri udseende til hjemmet, overveje at bruge en skygge svarer til farven på mursten.

Cremet hvid Trim

Cremet hvid maling giver et murstenshus et klassisk look. Mod en mursten red hjem er cremet hvid en lys kontrast med den dybe røde mursten. Hvid fremstår smukt mod mørkere farver. Hvid maling giver også opmærksomhed på den arkitektoniske detaljer af et hjem som udendørs gesimser og andre dekorative funktioner. Hvis hjemmet har skodder og du vil have dem til at stå mod hvidt, skal du bruge en sort maling farve. Sort skodder er tidløse og ser fantastisk med mursten.

Jordovn Trim

For et nutidigt look til mursten hjem, bruge en jordovn farve fundet i mursten som tan, brun eller beige. Dette giver mindre kontrast end en hvid trim og skaber en beroligende design, der kræver mindre opmærksomhed til de udvendige detaljer i hjemmet. En medium skygge af brune ser smuk mod en dyb blodrød mursten hjem. Det gør en hyggelig opgave i blanding med hjemmet endnu giver et lag af dimension til ydre. Bruge jordovn farven i to eller tre nuancer mørkere som din hoveddør farve.

Sage grøn Trim

Oprette en håndværker-stil design til din mursten hjem ved hjælp af en sage grøn trim farve. Grøn er en klassisk kunst og kunsthåndværk-stil farve til brug med trim og skaber den perfekte jordet kontrast. Grøn trim ser særligt dejligt hvis hjemmet har åben eller eksponerede bjælker eller spær, en populær arkitektonisk detalje i en håndværker-stil hjem. Tilføje en farverig kontrast til den grønne trim af maleri hoveddøren rød. Reds fundet i mursten kombineret med døren og grøn trim skaber en meget eklektisk og interessant hjem design.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com