Maling & Trim ideer

February 26

Enhver, der nogensinde har malet eller klippede et værelse eller et hus ved maleriet er den nemme del. Det hårdeste job kan vælge farver, picking mønstre og beslutte, hvordan man bruger trim at gøre rummet mere interessant. Din lokale boghandlere er fyldt med bøger om udsmykning idéer, men at vælge dit eget design kan være lige så nemt som at tage et kig på de ting, du allerede har og elsker.

Effektiv brug af farve

Farve kan bruges til at lysne op eller mørkere. Det kan gøre dit space føler større eller mere intime. Valg af farver er den største del af at gøre dit miljø hvad du ønsker det skal være.

Varm maling farver, såsom appelsiner og reds, vil gøre et rum føler livlige. Disse farver går godt med naturlige fibre og teksturer såsom læder. For at undertvinge dem, bruge mørkere nuancer, godt mættet.

Køligere farver maling, såsom blues og greens, giver en afslappende følelse. De blander godt i interiør med klassiske malede møbler eller moderne elementer såsom plast og krom.

Få et farvehjul og lære lidt om hvordan man bruger det. Generelt er farver overfor hinanden på hjulet mest komplementære. Overveje at male væggene i én farve parret og trim i den anden.

Maling og Trim accenter

Ved hjælp af maling og trim tilføje visuelle interesse kan være sjovt. Skitsering ud dine ideer eller endda spottende op en 3D design i Googles gratis Sketchup design software kan spare tid og besvær.

Prøv at male rummet i en farve og tilføje en accent, eller fokale, væg i en supplere farve. Brug malerens tape til at adskille de to områder for rene linjer.

Adskille to eller flere farver på en væg med striber eller prøve en diagonal linje gennem væggen med én farve på hver side af linjen.

Male en væg én farve, tape off designs, såsom firkanter eller striber. Male væggen en anden farve, og fjern tapen, når malingen er tør at afsløre dit design.

Brug støbning til at adskille ramme type rum på din væg. Bruge en monoton ordning eller male indersiden af rammen en anden farve.

Ved hjælp af Trim møbellister kreativt

Trim kan være så kedeligt. Dens primære funktion er at skjule huller i konstruktionen, og dets dekorative funktion kan blive overset. Bruge høje sokler til en vintage føler til dit space. Victorianske sokler var ofte 8 til 10 inches høj med en enkel runde over på den øverste kant.

Tilføje capitols til din dørkarme med små kroneformen give en luksus føler, eller hvis du allerede har dem, tage dem til kjole ned din plads.

Stol jernbane og segned er fælles trim stykker. Prøv at male dem en unik farve i stedet for den typiske hvid, sort eller brun. Du kan endda tilføje striber af farve til en perle bestyrelsen segned.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com