Målinger af en EC36 pejs

February 6

EC36 er en træ-brændende pejs fra Heatilator, en pejs producent baseret ud af Iowa. EC36 pejse tilbyder en varme cirkulerende feature, der gør varmen spredes i hele et værelse via to grill paneler på forsiden af pejsen. Når at finde det rigtige sted at installere pejsen i dit værelse, skal du overveje målinger af EC36.

Produktdimensioner

En pejs produktdimensioner er målinger af brændkammeret, herunder enhedens samlede dybde, højde og bredde. Heatilator EC36 samlede produktdimensioner er 34,5 inches høj, 37 inches lang og 40.25 inches høj. Denne pejs har en trapezform, hvilket betyder, at enhedens forsiden (den åbne side) er bredere end den bageste væg. Bagvæggen er 25.25 inches lang og har samme højde som den pejs åbning, der er 21 inches høj og 36 inches lang. Toppen af pejsen har en skorsten, fører til husets skorsten. Cirkulær skorstenen har en 10,5 tomme diameter.

Grill paneler

Nogle af pejsens samlede bredde og højde dimensioner omfatter EC36's grill paneler. Panelerne grill dække EC36 pejs fans, der bistår pejsen i at sprede varme hele et værelse. Pejsen har to serier af grill paneler, over pejss åbning og den anden nedenfor. Begge serier af grill paneler er 6,75 inches høj og 36 inches lang.

Opsigelse Cap

Opsigelse cap er en del af EC36 pejs og hviler på toppen af skorstenen. Denne del af skorstenen er ansvarlig for at beskytte boksen skorsten og pejs fra skader fra vejrliget. De små huller i opsigelse cap tillade røg at afslutte skorstenen, men forhindrer snavs i at trænge ind i skorstenen. Den samlede højde af opsigelse cap er 23,5 inches. Toppen af fælles landbrugspolitik er 13.25 inches, mens den fælles landbrugspolitik bunden er 17.75 inches.

Skorsten

Når du bruger en EC36 pejs, skal et hus opfylde visse krav, når det kommer til sin skorsten størrelse. En husets skorsten tillader røg at forlade huset og forkert dimensionering er skadelig for et hus beboerne og indretning. Den mindste højde i en straight skorsten skal være 13 fødder, mens 90 fod er den maksimale højde for en straight skorsten. Offset skorstene skal være mindst 14,5 fod høje. Disse højde målinger er baseret på Start måling fra bunden af Heatilator EC36.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com