Målinger af et enkelt lagen

February 24

Målinger af et enkelt lagen

Selv om der findes ingen strenge universelle standard for måling af sengetøj sengetøj, med et par undtagelser, er amerikanske standarder pålidelig. Det vil sige vil at et lagen fremstillet til at passe en queen size seng typisk passe en queen size madras. Madras og box foråret størrelser i er standardiserede; dog ses mindre størrelse variationer fra forskellige sengetøj producenter.

Enkeltseng Matress størrelse

Standard single eller twin madras størrelse er ca 39 tommer bredt, 75 inches lang og 8 inches tyk. Mindre ændringer vedrører længden og bredden af twin madrasser, afhængigt af producenterne, er almindelige. Den mest almindelige variation i enkelt seng madras størrelser er dybde eller tykkelse af madrassen.

Variationer, der påvirker arkstørrelse

De sovende overflader af enkelt madrasser skal være meget ens i størrelse, så madrasserne kan bruges i flæng på forskellige sengerammer. Tykkelser af madrasser, men kan variere meget. Hukommelse skum eller pillow-top madrasser er ofte så tyk som 12 inches og kan kræve plader, der er større end standard størrelse seng ark.

Standard arkstørrelse

Standard størrelse for en enkelt eller dobbelt størrelse monteret lagen er 39 tommer bredt, 75 inches lang og 8 inches dyb. Flade plader dimensioner er 72 inches lang og 102 inches lang.

Deep-Pocket ark

Bed pladeproducenterne, imødekommende forbrugere med ekstra tykke madrasser, kan tilbyde en serie af speciale ark, der er lidt større end standard arkstørrelser. De er typisk benævnt "deep-pocket ark." Når du vælger ark til at passe din madras, måle tykkelsen af madrassen. Da de fleste ark har nogle evnen til at strække, vil en standard twin ark typisk passe en 8 - eller 9-tommer dyb madras. Tykkere madrasser vil kræve en dyb lomme ark sæt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com