Månedlige plantning Guide

December 27

Månedlige plantning Guide

Organisationen er nødvendige for en produktiv køkkenhave. Planlægge god tid, især hvis nogle af grøntsagerne skal være startet indendørs. Start frø indendørs på det rigtige tidspunkt tager flere uger off den udendørs voksende tid. At holde en månedlig plantning guide hjælper selv de mest tilfældige grøntsagsproducenter holde sig til en konkret plan. Oprette en månedlig Planlægningsvejledning én gang og følge samme plan år efter år.

Januar til februar

Januar og februar markere tid til at plante frøene indendørs. Grøntsager, der har brug for et forspring omfatter tomater og peberfrugter, som begge kræver en lang vækstsæson. Check med US Department of Agriculture plante hårdførhed zone kort for den sidste frost tidspunkt i dit lokalområde. Brug denne som en guide til Start frø indendørs overalt fra 6 til 10 uger før den sidste frost. Frø startede inde behov tilstrækkeligt lys, enten fra en solrig vindue eller vokse lyser. Bruge tørv Potter til at starte din frø sparer tid, når det kommer til plantning som hele ting, pot og plante, kan placeres i jorden. Hvis vejret tillader, få havejordstykket klar. Udnyt enhver mild dage at trække ukrudt, sprede gødning og dyrke jorden for at få det klar.

Marts til April

Marts til April er tid til at plante tidlige grøntsager, herunder broccoli, blomkål og salat. Det er bedst at købe transplantationer af broccoli og blomkål til at give dig et forspring, men salat frø kan sået direkte i den havejord, så snart det er forberedt. Planlæg at afslutte enhver haven præparater nødvendigt at få din have klar til sommeren høsten af grøntsager.

Maj til September

Månederne af maj til September er de travleste måneder for vegetabilske gartner. I løbet af denne tid er lugning og vanding konstant. Plukke nogen grøntsager, der har nået modenhed er en næsten-daglige opgave. I denne periode, fjerne nogen døde planter at gøre plads til efteråret afgrøder eller til at forbedre udseendet af haven.

Oktober til December

Der er et par ting at holde travlt med i løbet af oktober gennem December i din have. Høste fall afgrøder, hvis du plantet nogen. Havejordstykket skal renses grundigt. Det er tid til at give jorden en anden dosis af gødning, især hvis gødning der bruges. Sprede gylle på denne tid af året tillader det at bryde og jord til at absorbere næringsstoffer før plantning tid. Tilling gødning i jorden er en nødvendighed. Tilføje en barkflis, hvis det ønskes at holde fugt hele vinteren, hvilket gør jorden lettere at arbejde med i foråret.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com