Manipuleret hårdttræ gulv Installation Tips

September 15

Manipuleret hårdttræ gulv Installation Tips

Manipuleret hårdttræ gulvbelægning består af strimler af hårdttræ, der har været limet sammen, på samme måde krydsfiner er lavet. Det er lamineret, giver det en holdbar finish, og metoden for konstruktion gør det mere stabilt. Dette betyder, at det kan installeres over konkrete eller radiant gulv, uden risiko for fordrejning, der kommer med en traditionel træ gulv. Ifølge Mark Feirer, forfatter til "Det gamle hus" magazine, strimler"Top-of-the-line manipuleret spænder fra omkring $8-$12 per kvadratfod. Der er højere end massivt træ planker, men boligejere kan opveje udgiften ved at tackle installationen selv."

Installationsmetoder

Manipuleret hårdttræ kommer i tre metoder for installation: lim-down, korte-only eller flydende. Flydende eller lim-down vil arbejde over beton, men kun korte-vil ikke. Hvis du installerer over beton, du muligvis til at fastsætte fugt barrierer eller fastslå fugt niveauer af beton — så det er vigtigt at vide, hvad du behøver før du begynde at kigge.

Høring

Personale på din lokale home center bør vide, hvilke produkter bruger hvilke installationsmetoder, hvilke af dem du bliver nødt til at købe ekstra materialer til at installere og hvor meget alle de produkter, der koster. De kan også have prøver af hvert materiale ser ud. Når du kender disse faktorer, kan du bedre vurdere omkostningerne mellem produkter, der er lige i ser, installationsmetode og nødvendige materialer.

Følg instruktionerne

Hver producent har sin egen installationsmetoder, materialer og krav. Deres instruktioner er baseret på hvad der er bedst for deres produkt, baseret på produkttest de har gjort. Læse vejledningen inden du starter installationen er afgørende, og hvis noget ikke giver mening, kalder producenten og bede om en afklaring.

Find omdrejningspunktet

Installationen burde begynde på rummets omdrejningspunkt. Dette er det område, som øjet henledes naturligt, når du indtaster rum, såsom en pejs, stort vindue, stykke kunst eller arkitektoniske træk. Æglæggende din gulvbelægning, idet området først vil bidrage til en symmetrisk, professionelt udseende til det færdige gulv.

Forskyde leddene

Leddene hvor to boards forbinde vandret bør være omkring 12 inches væk fra leddene i den forrige række. Det er vigtigt, at leddene har denne afstand og ikke line up. Leddene, at line op vil ikke kun producere et gulv, der er uinteressante for øjet, men de svække gulvet, gør det muligt at bevæge sig langs de fælles linjer. Du kan forskyde leddene, enten ved at skære ned den første bestyrelse den anden række, således at det er 12 inches kortere end først, eller ved hjælp af den resterende del af en bestyrelse, hvis du var nødt til at skære den første række til at passe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com