Manipuleret Hickory vs manipuleret eg gulve

March 9

Hickory og eg er to af de mest almindelige typer af trægulve, hver giver sin egen unikke fordele og ulemper. Æstetiske kvalitet af træ, holdbarhed og hårdhed er alle vigtige overvejelser, når du vælger trægulve for en indendørs eller oudoor plads. Brugen af gulvplads og mængden af trafik den vil modtage er også aspekter til at overveje.

Fordele ved udviklet Hickory gulvbelægning

Fordele ved udviklet hickory træ gulve er talrige. Træet er indstillingen andet sværeste Gulvbelægning i USA, ifølge Home forbedring Guide. Ekstremt hårdt gulv overfladen betyder, at det er meget mere modstandsdygtig over for stød og mærkning end eg gulve. Træet er også holdbare, hvilket gør det velegnet til steder hvor der er en stor mængde af footfall. Dette gør hickory mere velegnet til steder hvor Vedkvaliteten skal forblive den samme over en lang periode.

Ulemper ved manipuleret Hickory gulvbelægning

Ulemperne ved manipuleret hickory træ gulve omfatter dens manglende evne til at skæres nemt. Hårdhed af træ gør det svært at skære lige og renlig, ifølge Home forbedring Guide. Dette kan betyde, at installation i hjem uden erhvervserfaring kan være generende. En anden ulempe er hårdhed af træ. Dette kan give en overflade, der ikke synke når gik på, som giver en mindre behagelig stemning i hjemmet.

Fordele ved udviklet eg gulve

Der er også mange fordele ved udviklet eg gulve. En af de vigtigste faktorer er dens æstetiske kvalitet. En eg gulv kan give en karakteristisk, varm og enestående føler til en intern eller ekstern plads. Træ også alderen godt, hvilket betyder den æstetiske kvalitet af træ vil forbedre med tiden. Lig manipuleret hickory træ gulv, eg er yderst holdbart. Det markeres også ikke let og splitte ikke nemt. Eg er også vandtæt, hvilket gør den velegnet til udendørs brug.

Ulemper ved manipuleret eg gulve

En af de største ulemper ved tekniker eg gulve er produktets miljøhensyn. Dette betyder, at mere energi der kræves for at gøre produktet og mere transport logistik er påkrævet, fører til øget brug af carbon at nå frem til den færdige gulvbelægning produkt. Dette gør eg gulve mindre velegnet end hickory til brug i en mere energi effektive hus design.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com