Mantel hylde Installation

July 17

Mantel hylde Installation

En pejs er et naturligt omdrejningspunkt i et værelse, og en mantel hylde kan drage fordel af at fokus ved at skabe et udstillingsvindue for kunst, billeder eller memorabilia. Selv om mange mantels har en hylde over pejsen integreret i sit design, er eftermontering en hylde en enkel opgave afhængigt af de materialer, der bruges til at oprette kaminen.

Mursten Mantels

Installere en mantel hylde er meget lettere, hvis forsiden af pejsen er lavet af mursten og murere installeret støtte murværk som en hylde kan placeres. For eksempel, kan en traditionelle røde mursten pejs front have nogle af mursten monteret så de peger udad, forlader en 4 tommer udhæng, der gør en fremragende vedhæftet fil punkt for træhylder. Hvis kaminen er solide mursten med ingen mursten udhæng, derefter anbringe hylde til kaminen med massivt murværk skruer. En boremaskine med en murværk smule er afgørende for at undgå skadelig boret og sprængning af mursten.

Træ Mantels

Massivt træ mantel hylder kommer i mange forskellige former og stilarter. Sørg for at mantel hylden kan bære vægten lagt på det. Delikat træhylder kan ikke holde godt hvis tunge keramik eller messing genstande er placeret på dem. Sørg for, at en hylde bliver eftermonteret at et træ mantel vil støtte den mantel strukturelle stabilitet--nogle mantels er blot front stykker, at skrue i drywall ved pejsen, så skrue en hylde i kaminen kan lægge unødig stress på de skruer, der holder mantel til væggen. Hvis det er muligt, synke skruer direkte ind stutterier, eller kontrollere, at mantel er solidt fastgjort til væggen før du installerer hylden.

Sikkerhedsspørgsmål

Sørg for, at enhver træ mantel eller kunst materialer er enten brandhæmmende eller ikke udgør en risiko for brænding under normale pejs varme. Nogle skorstene generere varme, der kan smelte plastmaterialet lav kvalitet eller beskadige varer som LCD-stil TV-apparater. Brug en skærm med træ rammer når brændende træ i en pejs.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com