Maple etage fakta

December 15

Trægulve kan øge dit hjems værdi og tilføje et helt andet udseende fra det tæppe. Ahorn er blot én type af trægulve tilgængelige. Før du vælger ahorn, overveje sine farver, kvaliteter og funktioner.

Farve

Farven på maple gulve varierer med typen af træ. Kernetræ ser cremet hvid til lys rødlig-brun, og afgrenet ser bleg til cremet hvid. Korn i træ har en afdæmpet, lukket look med en lejlighedsvis mønster, knude eller figur.

Kvaliteter

Ahorn gulv-producenter af Amerika forklare, at der er tre forskellige kvaliteter af nordlige hard ahorn gulv. Den højeste lønklasse er hånd udvalgt til at begrænse variationer inden for træ. Den anden klasse, og de mest populære, viser et mere naturligt træ look og indeholder flere varianter. Tredje klasse har den højeste grad af variation, men har de samme strukturelle integritet som de første to kvaliteter.

Funktioner

Ahorn er meget holdbar; for eksempel, bærer Bellawood massiv ahorn gulv en 50-årig garanti. Selvom ahorn er vanskelige at så, vil det ikke delt da sømmet. Dog pletter ahorn ofte ikke ensartet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com