Maple vs rød eg trægulve

March 2

Maple vs rød eg trægulve

Mange husejere henvende sig til hårdttræ gulvbelægning for skønhed og værdi de tilføje til et hjem. Disse er blot et par fordele trægulve bringe, men. Af de mange muligheder at vælge fra, stå ahorn og rød eg som to populære valg.

Typer

Mens rød eg er blot en undertype af eg (Modstykket bliver hvid eg), kommer ahorn i mange former, herunder hard maples som sukker ahorn og sort ahorn, desuden at bløde maples som røde ahorn og sølv ahorn, at nævne nogle få.

Bruger

Ifølge LifeInfoZone.com, mens rød eg gulve er den mest populære type af hårdttræ bruges i Nordamerika, ahorn tilbyder en stor alternativ og er ofte brugt til gulve i bowlingbaner og dansesteder.

Holdbarhed

Janka tabel, et diagram, der måler hårdhed af forskellige trægulve typer, priser ahorn på en 1450, hvilket gør det en hårdere, mere holdbare gulve option end rød eg, som får en ratificere i 1290.

Omkostninger

Ahorn gulv starter ved $3 per kvadratfod, mens rød eg kan købes for så lidt som $4 per kvadratfod.

Udseende

Rød eg er kendetegnet ved meget lidt kontrast mellem de lysere farvede sapwoods og mørkere heartwoods. Træet har en rødlig nuance med eg, mens ahorn tilbyder en cremet, lysere udseende i sin naturlige tilstand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com