Mariehøns & blomster Design

July 16

Mariehøns & blomster Design

Dekorere en børnehave, master soveværelse eller andet område af hjem med dristige farver og designs ses på en mariehøne sammen med blød blomstermotiver hånd hele. En blomst og ladybug tema kan appellere til både børn og voksne, alt efter hvordan det gøres. Købe ladybug indretning og gøre nogle af dine egne indretning håndværk til indslag i rummet.

Spædbørns og børns værelser

Designe et værelse med mariehøne og floral design passer til en pint-størrelse prinsesse eller en ny baby pige. Male væggene lys pink og lad loftet hvidt. Hænge op indrammet tegneserie billeder af mariehøns og blomster. Pryde krybbe eller bed med mariehøne sengetøj eller solid pink og rød med sorte prikker. Kigge efter overdådigt ladybug puder, polka dot møbler og andre accenter til indslag i rummet. Mange varehuse carry allehånde mariehøne og blomstret indretning såsom tæpper formet som blomster eller mariehøns og endda mariehøne-tema bord og stol sæt.

Parterne

Funktionen en mariehøne og blomsterdesign part tema til din lille pige fødselsdag. Gøre papir mariehøns og hænge dem på væggene som tilføjet indretning. Pryde mad og dessert tabellen sammen med andre ares i hjem med solid rød og sort balloner og balloner med mariehøne designs eller polka prikker. Køb en kage formet som en mariehøne, og brug sejlgarn snor til at hænge Plys mariehøns fra loftet.

Køkkener

Designe en fed ladybug køkken, der virkelig skiller sig ud. Male væggene rød og lad loftet hvidt. Derefter male sort polka prikker over hele vægge i tilfældig steder. Har en mariehøne cookie jar, og hænge op et par billeder af mariehøns og blomster på væggene. Kigge efter mariehøne-tema køkkenruller og andre blomster tilbehør, der kan gå i køkkenet.

Master Bedroom

Skabe en mere sofistikeret mariehøne og blomst design i dit soveværelse. Male væggene lyse farver som gul, eller lad dem hvide. Hænge indrammede billeder op af reelle mariehøns hvilende på roser, Bellis og andre typer af blomster, snarere end at hænge billeder op af tegneserie-stil mariehøns. Placere hvide plader på din seng med en dyb rød Talsmanden. Pryde din seng med ensfarvet rød og sort puder. Tilføje et par små røde puder med sorte prikker til at simulere ladybug mønster. Bringe i en rød svævefly gyngestol, og tilføje et par dekorative accenter såsom store keramiske mariehøns. Sted indretning som dette på din kommode eller natbord. Røde gardiner også fungerer godt i en mariehøne værelse, og kan du tilføje et par hjemmelavede rører såsom en mariehøne vase fyldt med blomster. Male en keramisk vase rød, og lim små plastik dame bugs på vasen, så de synes at være kravle i forskellige retninger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com