Marine lak teknikker

January 23

Marine lak teknikker

De traditionelle teknikker til lakering næsten alt involverer anvendelsen af talrige frakker af lak og slibning mellem hver frakke til en flad overflade udseende. Værktøjer til marine lakering omfatter en god børste, opløsningsmiddel, klude, sandpapir og tack klud til en professionel-look lakering projekt.

Forberedelse af overfladen

Det vigtigste skridt i anvendelsen af lak forbereder sig på overfladen for at acceptere lak jævnt og uden bobler eller støv. Støvsugning overfladen ved hjælp af et vakuum wand med en børste udlæg fjerner støv og snavs, ifølge webstedet båd bygning.

Efter støvsugning, anvende opløsningsmiddel til en blød klud og tør overflade. Mens opløsningsmidlet tørring, forberede din lak ved at vælge en ren beholder, så rense det endnu længere med en klud og opløsningsmiddel. Opløsningsmidlet opløser fedt og andre partikler tilbage på overfladen.

Det er vigtigt at bruge rene beholdere at holde lakken klart af støv og snavs, der ophobes på containere og pensler når gemt. Altid rene pre pensler i børstning væske.

Forberede lak

Hæld en foranstaltning af lak i en ren beholder med samme antal mineralske spiritus til at oprette et træ sealer. Denne teknik er en måde at forsegle træ, selv om kommercielle træ fangere er bredt tilgængelige.

Påfør en eller to lag af sealer til overfladen. Tyndet lakken opsuger ind i skoven og obligationer med overfladen, ifølge webstedet båd Wood Finishing.

Hæld den originale lak i en anden ren beholder ved hjælp af en si. Det er altid en god ide at hælde lak i en beholder, snarere end ved hjælp af den originale lak kan. Dette begrænser den originale lak eksponering for luft og forlænger dens anvendelse.

Aftørring overfladen med en tack klud, som er fremstillet af ostelærred og dyppet i hørfrø eller tung olie, betingelser træ. Bruge tack klud, før du begynder at lak og i mellem anfald af slibning for at fjerne savsmuld og andre partikler efterladt. Aftør overfladen ved hjælp af en let berøring og i retning af kornet.

Lakering slagtilfælde

Begynde lakering med vandrette streger på en sektion, der er bred nok til at afslutte den og starte på det næste område uden at tillade lak til tørre på kanten. Bruge en lodret streg med spidsen af en pensel uden genanvende lakken for at afslutte afsnittet. Dette giver mulighed for lak til at blande ind i det næste område.

Bygge lakken ved at lade det tørre og sandspredning området med en 220-sandkorn sandpapir; sand i retning af korn i træ. Slibning mindsker i høj steder på træet og giver små riller som efterfølgende frakker fernis kan overholde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com