Marmor flise Backsplash ideer

November 13

Marmor flise Backsplash ideer

Marmor er en ekstremt alsidige natursten, der er tilgængelig i en bred vifte af farver, størrelser og finish ideel til køkken backsplash. Ligegyldigt hvis du opretter en toscanske køkken eller en ultra-moderne er en marmor backsplash et godt valg til at fuldføre designet med naturlige elegance og skønhed.

Rustikke køkken Design

Tumlede marmor er en af de mest effektive materialer til at give dit køkken design et rustikke og naturlige look. Mens enhver tumlede marmor vil give subtil variation og særskilte tekstur til dit køkken, forbedre designet ved hjælp af to eller tre forskellige kugler i varierende men komplementære farver. Blend lys og darks i et tilfældigt mønster, der opfanger farver fra skranken. En tæller, lavet af Uba Tuba Granit kunne suppleres med Giallo Meditterano, blå Celeste, Ming grøn og Verde Luna for en farverig effekt eller en blanding af Thassos, Ming grøn og Crema Marfil for et mere neutralt look.

Moderne Design

En marmor backsplash behøver ikke at se traditionelle. I virkeligheden, kan nye størrelser og finish tilgængelige i marmor fliser betyder, at selv de mest moderne køkken bruge dem. Bruge en eksotisk marmor i 12-inch firkanter for reduceret injektionsmørtel leddene. Da de fleste backsplashes 18 inches i højden, skal du oprette et mønster ved at installere den halve flise under skabene i én række og mod tælleren i den næste række. Kigge efter sten som Alba Chiaro, blå Savah eller honning Onyx til de mest bevægelse og moderne appel. Fremhæve dem med under-kabinet lys for den bedste effekt.

Subtil Design

En af de mest simple backsplash mønstre, subway flise design får en frisk opdatering når lagt i marmor fliser. Marmor er en naturlig variation fra stykke til stykke, hvilket giver subtile bevægelser og interesse for et ellers simpelt rum. Vælg finpudsede fliser til mere moderne køkkener og poleret fliser til traditionelle eller overgangsbestemmelser design. Tumlede marmor fungerer godt i toscanske eller rustikke køkken; Uanset hvad er færdig flise du vælger, lad marmor være den eneste flise på backsplash. Tilføjer accenter vil konkurrere med veining og farven på stenen, fører til en mere kompliceret udseende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com