Marmor gulv vs keramik

September 29

Marmor gulv vs keramik

Fordi gulve kan vare i lang tid, kan slags gulvbelægning du vælger være en stor beslutning i dit hjem og sit design. Marmor og keramiske fliser er begge fremragende valg, men som man vil fungere bedre for dig, afhænger af din livsstil og dit budget.

Pris

Keramiske fliser, er fordi de kan fremstilles, typisk meget billigere end marmor. Installationsomkostninger er også typisk billigere med keramiske fliser og installation kræver ikke en ekspert. De fleste DIY-typer kan installere flise gulv på en weekend.

Vedligeholdelse

Vedligeholdelse på keramiske fliser er også betydeligt billigere og lettere; marmor fliser skal være rengjort og igen for at undgå pletter omkring en gang om året. Mens lejlighedsvis brud er mere sandsynligt med keramiske fliser, kan du erstatte dem forholdsvis let.

Slid

Marmor er et mere holdbart materiale i modstå bryde, og på grund af dens naturlige variationer, tendens til at skjule snavs lettere. Når det er sagt, marmor er en porøs overflade, der kan plette, så årlige genforsegling er nødvendig for at holde marmor gulve ser smuk.

Sikkerhed

Marmor gulve har tendens til at være meget glatte når de er våde. Derfor er det ikke anbefales til brug i badeværelser eller i hjem med masser af børn.

Miljøhensyn

For nogle hjem remodelers, kan miljøhensyn være mere et problem end for andre. Marmor er en naturlig sten, som nogle hævder gør det et mere miljøvenligt materiale pr. definition, men det også har at blive udvundet og kan nedbryder, forårsager nogle miljøforringelse. Øko-venlighed af keramiske afhænger i høj grad af, hvordan det blev fremstillet.

Se

Selvfølgelig, de største grund boligejere vælger en gulvbelægning type over den anden er generelt udseende og hvordan det passer ind i designet de forsøger at opnå. Marmor besidder en naturlig skønhed, der kan forbedre værdien af et hus.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com