Marmor gulve stilarter

January 14

Marmor gulve stilarter

Marmorgulve er oftest forbundet med elegance og formelle entryways. Marmor er en meget alsidig sten, men der kan bruges til at opnå flere forskellige stilarter. Uanset om dit hjem er rustikke, moderne, eklektisk eller gamle verden i stil, er der en marmor gulve, der kan supplere dit hjem med lethed.

Traditionel stil

Marmor fliser er oftest forbundet med traditionel stil. Poleret marmor fliser i 12-inch firkanter kan gøre nogen plads vises mere elegant og raffineret. For virkelig traditionelle udseende, overveje sten som Bianco Carrara, Calacatta, Crema Marfil og Nero Marquina. Bruge disse sten alene eller i kombination med hinanden. Sort og hvid checkerboards eller mørk farvet marmor skåret i hjørnerne af lys farvet kugler, er traditionelle marmor gulv effekter.

Moderne stil

Mens marmor ikke er normalt forbundet med moderne stil, er der marmorgulv, der supplerer moderne design. Vælge store fliser i 12 x 24 tommer rektangler af 18-tommer eller større kvadrater for et rent udseende med færre fugerne. Finpudsede fliser, med en flad, mat finish snarere end en højpoleret overflade komplet udseende. For yderligere moderne stil, vælge usædvanlige sten, såsom venetiansk grøn eller Sahara guld for masser af bevægelse og detaljer.

Rustik stil

Tumlede marmor fliser arbejde godt i en rustik design. Tumlede marmor er produceret af rullende fliser i tromler med stykker af cement, rock og vand, indtil fliserne bliver blødgjort og alderen. Kigge efter en tumlede marmor i et mønster, bestående af tre størrelser for en varm og indbydende gulv. Vælg en tumlede marmor i en lys farve, såsom Botticino eller Oasis Blue.

Farverige eklektisk stil

Mens den hyppigst anvendte kuglerne er Bianco Carraras og andre hvide sten, marmor fås i mange farver. Bruge en marmor gulv til at accent en farverig og eklektisk stil hjem ved at vælge fra blå Savah, blå Celeste, venetianske grøn, mosgrøn eller Elizag kirsebær. Du kan bruge to kontrasterende farver, ved hjælp af en som en grænse eller indlagt design inde i en anden for ekstra stil.

Legende familie Design

Marmor har et ry for opført koldt og uindbydende. En marmor gulv kan have stor alsidighed i et Familieværelse eller endda et barns badeværelse. Til en legende marmor gulv design, begynde med en tekstureret gulv, ved hjælp af sandblæst, syre-vasket eller tumlede fliser. Vælg tre eller flere farver, der arbejder godt sammen. Eksempler kan nævnes Oasis blå med blå Celeste og blå Savannah, eller Ming grøn med Alba Chiaro og ørken fersken. Lægge én farve over det meste af gulvet og køre en gangbro af en anden farve rundt i lokalet. Hvert par fliser i gangbro, erstatte én flise til den tredje farve. Tekstur og farve bringer en legende stil til rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com