Marokkansk værelse ideer

August 3

Marokkansk værelse ideer

Eksotisme af Marokko har tryllebundet mennesker da film som "Lawrence of Arabia" og senere "Gladiator," prydede det hvide lærred. Fejer ørkenens sand kontrast med frugtbare dale og cerulean himlen til at danne en dragende farvepalet, præget af pulserende tekstiler og rige læder fundet i labyrintiske basarer. Genskabe romantik i Casablanca eller vibe i Marrakech med et par blomstrer i marokkanske udsmykning.

Male væggene

Nøglen til at skabe en samlet udseende for en tema er at male væggene (og endda loft) i rummet i en montering skygge. Levende appelsiner, hot pink og bladgrøntsager er fed valg for at skabe en marokkansk stil baggrund. Pantone, der beskriver sig selv som en "verden myndighed på farve" opkaldt Honeysuckle pink som sin 2011 farve af året. Denne trendy tone er en lys pink, der afspejler skyggen malet på bygning udendørsbrug i Marokko, og det er en ideel farve til en marokkansk-tema værelse.

Vælg møbler

En mosaik af kulturer er repræsenteret i marokkanske udsmykning. Efterligne den etniske vibe i dit værelse ved at indarbejde lav træborde indlagt med perlemor eller toppet med runde messing bakker i indretningen. Hænge bronze-tone metal lanterner fra loftet for at tilføje lys og stemning til rummet. Mange lanterner har indviklede udskæringer og er indlagt med farvet glas. Bruge udsmykkede-udskårne kister og klædeskabe til opbevaring. Mørkt læder puffer--traditionelle marokkanske osmannerne lavet af læder og anvendes som sæder eller fodstøtter--giver tekstur typiske marokkanske decor og supplere de træ og metal stykker i rummet.

Vælg tekstil

Vælg juvel-tonet tekstiler til gardiner, smid puder og kast. Stoffer som satin, silke og satin giver glitre. Blomstermotiver, geometriske mønstre, pailletter, perler og andre dekorationer--især metallisk dem--inkarnere den eksotiske og luksuriøse look du prøver at opnå.

Accessorize

Afslutte marokkanske værelse med tilbehør som håndmalet keramik vaser, tallerkener og skåle i rige røde, Jacob blues og mørke gule. Køb et sæt af traditionel marokkansk te glas kantede med en guld mønster. Hæng en sølv-indrammet spejl med traditionelle motiver, såsom arabesker, fra væggen for at tilføje autentiske gammeldags luksus til dit marokkanske værelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com