Massive trægulve Installation

November 9

Massive trægulve Installation

Massive trægulve giver en elegant touch til ethvert hjem og kan oprette en opdateret, moderne udseende. Disse gulve er holdbare og har en naturlig farve. Trægulve kan være installeret af næsten enhver boligejer. Der er to muligheder at vælge fra: lagdelte eller fast trægulv. Lagdelte trægulve består af strimler af træ limet og presses sammen--svarende til krydsfiner- eller massivt træ gulve, som er dannet af en del af hårdttræ. Massivt træ bruger en anden form for installation.

Instruktioner

•Undersøg sub gulv og sikre, at det er grundigt tørre før begynder installationen. Stable trægulve i en pæn bunke i samme rum du vil installere i mindst to dage før installation, så træet tilpasser sig rummets temperatur.

•Sæt en lille pry bar mellem toppen af baseboard og væggen og tryk på let baren med en hammer til at få det bag baseboard. Lirke baseboard væk fra væggen. Tilføje et lag af colophonium papir over sub gulv. Hæft eller sikre colophonium papir med 1-tommer søm hver to fod langs kanterne og i bredden af papiret.

•Anbring den første række af trægulve langs den ene væg i rummet. Trim længder af gulvbelægning, hvis nødvendigt med en miter så når du kommer til enderne. Gulvbelægningen bør nå enden af væggen. Tillade et 10 millimeter mellemrum mellem hvert bord for at tage højde for udvidelsen.

Uddelingen gulvbelægning til sub gulv med negle og en pneumatisk hammer. Placer hver søm i en 45 graders vinkel til at skubbe det gennem tungen groove. Hvis træet ikke har en rille, installere søm gennem toppen af bestyrelsen.

•Rest Tømrer 's niveau på den øverste kant af hvert bord for at sikre de lægger flad og lige. Hvis bestyrelsen ikke er flad, slå en anden søm i højdepunkt, eller lirke op i bestyrelsen og geninstallere det indtil det fastsætter flad og lige.

•Installer den tilstødende række flush mod den første række. Begynde på væggen og forskyde stykker så sømme til passer ikke op til de tilstødende stykker. Holde æglæggende bestyrelserne i træk og sikre dem med søm bruger den pneumatiske pistol.

•Fortsæt denne proces indtil gulvet er afsluttet. Sikre, at hver række er flad og glat med en tømrer niveau.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com