Master bad Remodel spørgsmål

April 27

Master bad Remodel spørgsmål

Opgradere en mester bad kræver investering dollars klogt, for at sikre dine ændringer vil øge husets værdi. For eksempel, kan en høj kvalitet jetted karbad tilføje stort marked appel til et hjem i et eksklusivt kvarter. Denne samme badekar kan ikke tilføje værdien i et hjem med mindre end 1.500 kvadratfod. Stille de rigtige spørgsmål om din remodel at sikre det kan betale sig med hensyn til dens visuelle skønhed og funktionalitet. Sørg for at planlægge indretning at harmonisere med et soveværelse i alle detaljer.

Planlæg at udvide

Kig på firkantede optagelser. Spørg, hvis den plads, der kræves til at forstørre rummet kan komme fra et tilstødende rum. For eksempel kunne gangen plads indarbejdes i området bad? Du kan også bruge noget plads fra en walk-in closet i et tilstødende soveværelse i master badet. Sørg for, at badeværelset er stor nok til at supplere en tilstødende soveværelse. Begge værelser sammen stort set form en privat suite.

Tænke på nye armaturer

Spørg hvis eksisterende armaturer skal opgraderes. Holde et toilet, der fungerer godt, for eksempel, men erstatte et brusebad enhed, der ser gamle. Du kan eventuelt opbygge en ny bruser med fliser og tilføje glasdøre. Ville tilføje en stor jacuzzi tub styrke rummet betydeligt? Bruge normale badekar med vandstråler, hvis gulvplads er begrænset. Kommende boligejere vil forvente luksus i en mester bad, så forvente at tilføje nogle avancerede kabinet eller andre materialer.

Grave lidt dybere

Kig på gulve, VVS- og elektriske komponenter. Kontroller, at ingen vandskade er blevet gjort i år. Tjek sub gulv, for eksempel, hvis vinylgulve er gamle. Spørgsmål integriteten af vandrør, afløb og el-ledninger, hvis badeværelset er mere end 15 år gamle. Husk at stort badeværelse kan er blevet negligeret af tidligere ejere, simpelthen fordi at fjerne et stort badekar eller bruser var cost-uoverkommelige hvornår en lækage opstod.

Uddan dig selv om stil

Lære om moderne badeværelser. Må ikke antage, du ved, hvad der er i stil indtil du har gennemgået masser af remodeling bøger og magasiner. Det vil tage lidt tid at lære om farverne, anses kabinet, gulve og belysning opskalere i dagens marked. Besøg hjem forbedring butikker for at se Kampprogram lukke så godt. Spørg en rådgiver i butikken til at fortælle dig, hvad andre boligejere i øjeblikket køber til luksuriøse bade.

Skitsere en brugbar Budget

Undersøge det nødvendige budget. Skal du samlede alle armaturer, faciliteter og lønomkostninger. Ikke begynder en remodel, indtil du er sikker på, det kan gøres for "X" mængde penge. Sørg for at efterlade en pude af 10 til 15 procent, fordi en blikkenslager eller elektriker kan løbe ind i uforudsete problemer, som projektet udfolder. Du bør antage, at der vil være et par bump i vejen under enhver form for remodel projekt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com