Master Bedroom stilarter

August 6

Din master soveværelse bør være både et tilbagetog og en afspejling af din personlighed. Hvis en frilly, lacy soveværelse ikke er din stil (eller din ægtefælle stil), vil ikke det være en afslappende sted. Hvis du og din betydelige andre er uenige om design stilarter, forsøge at finde en mellemvej. Kompromis, så hver af du finder noget at elske i rummet.

Romantisk

Romantiske soveværelser behøver ikke at være feminin og skummende. I stedet understrege sanserne. Tekstiler og puder skal være luksuriøs og rig, sensuel at røre. Stearinlys kan tilbyde romantiske lys samt dufte, og et glas eller krystal lysekrone tilføjer en elegant visuel accent. Sæt dit lys på lysdæmpere, så du kan justere lysstyrken til din præference. Vælge tilbehør, der er smukke og tilbyder en fryd for øjet. For vægge, overveje en blød, neutral farve for at fremme afslapning eller en fed, energigivende farver, såsom rød, at fremme passion.

Moderne

Moderne soveværelser bør være simpelt og overskueligt. Vælge møbler, der er unfussy og reservedele, med rene linjer; mørk-farvet træ er et trendy look i moderne værelser. Dressers skal have et minimum af detaljer og simpel metal hardware. Himmelsenge ikke hører hjemme i et moderne soveværelse. I stedet, bruge en platform seng eller en med en minimal, rektangulære hovedgærde eller ingen hovedgærde overhovedet. Moderne væg farver er normalt neutral; Hvis du vælger en farve, gøre det dæmpede snarere end lyse, såsom stål blå eller mosgrøn. Sengetøj bør være ligetil, med ingen blomster eller andre traditionelle mønstre. Neutral-tonet solid farver eller en subtil geometrisk mønster fungerer godt, eller overveje et opslag med en sagte metallisk skær. Selvom sengetøj kan være almindeligt i mønster, bør de være exceptionel komfort. Tilføje strejf af farve med puder og enkle illustrationer.

Shabby Chic

Shabby chic soveværelser er komfortable og afslappet. Loppemarked skatte finde et hjem i shabby chic værelser. Den gamle metal fuglebur, for eksempel, ville se interessante malet hvid og hænge i hjørnet. Sætte din nye billeder ind i gamle rammer til at give dem ekstra charme. Overveje udskrivning af dine fotos i sort/hvid for en anden mening. Møbler i en lurvet chic soveværelse er ofte slidt, boede i hvid. At omdanne din gamle Soveværelsesmøbler, male det hvide og gøre nogle strategiske slibning på kommoden hjørner, seng indlæg og andre områder, der naturligt ville få de fleste slid. Vælge en blød farve til væggene; blå, grøn eller gul vil være afslappende og kontrast godt med den hvide møbler. Forkerte sengelinned og pyntepuder bidrager til den smidt sammen lurvet chic look. Gøre sengen indbydende med komfortable, dunede spreads i blød blomstermotiver mønstre eller pastel farver. Placer en tyk, fuzzy område tæppe over trægulve at tilføje blødhed. En overstuffed stol gør for en hyggelig læsesal spot.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com