Master gartner programmer i Houston

May 25

Master gartner programmer i Houston

Master gartnere i Houston er frivillige uddannet i havebrug af Texas AgriLife Extension Service. De er medlemmer af det lokale samfund og deltage i programmer som lærere, højttalere og vejledninger. Programmet Master gartner i Harris County, hvor Houston er placeret, sponsorer uddannelsesprogrammer for voksne og børn. Master gartnere hjælpe udvidelse agenter med andre programmer.

Gulf Coast frugt Research Group

Etableret i 1987, Gulf Coast frugt Research Group opretholder en demonstration frugtplantage i Harris County Bear Creek Park. Plantagen er åben for offentligheden og tilbyder beboere og husejere chancen for at se frugttræer, der er godt tilpasset til Houston-området. Study group også inviterer højttalere med særlig viden om frugtavlsplanter, værter ekskursioner til lokale gårde og udgiver et nyhedsbrev for interesserede beboere.

Cylinder havearbejde Basics

I dette hands-on program lære børn at dyrke grøntsager fra frø til høst. Programmet bruger bundløse spande som enkelte haver. Disse små haver er etableret i områder med ringe eller ingen jord og er lav vedligeholdelse. Planter modne i 30 til 90 dage, så børnene kan se deres haver vokse hurtigt. Det underviser også børn at grøntsager kommer fra snavs, ikke Bilka. Som en variation kan Master gartnere tilpasse læseplaner for at vokse sommerfugl haver.

Speaker's Bureau

I Harris County, kan enhver interesseret gruppe planlægge en præsentation af en Master gartner. Boligejere foreninger, lokale haven klubber, landmænd markeder og co-op medlemmer kan anmode om højttalere på emner som kompostering, landskabspleje, indfødte planter og økologisk havebrug. Harris County Master gartnere tilbyder denne service gratis til grupper på ti eller derover.

Foredragsrække

Master gartnere også deltage i grøn tommelfinger havearbejde serien, giver gratis månedlige foredrag, der er åbne for offentligheden. Tjenesten AgriLife udvidelse sponsorer dette foredrag program, og talerne omfatter county havebrug agenter samt Master gartnere. Ifølge Harris County Extension Service, er disse foredrag afholdt på to steder i Houston. Forelæsning emner for 2010 omfatter anlæg valg til Houston, lawn care og frugttræer til Harris County.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com