Master soveværelse Makeover ideer

June 27

Master soveværelse Makeover ideer

Omdanne dit soveværelse ved udsmykning med lutter tekstiler, rige farver og dekorative kunst. Vælg en stil eller farve ordningen, der fungerer godt med eksisterende møbler på værelset eller opgradere din indretning. Gå med en blød romantisk look eller vælge en mere moderne stil. En komplet soveværelse makeover er beregnet til at ændre din eksisterende indretning til noget helt andet og endda out-of-the-ordinære.

Klassisk moderne

En klassisk moderne soveværelse fejrer en simpel moderne look med grundlæggende solid neutrale farver. Vælg neutrale nuancer som beige, creme, lys gul eller sandy brown. Male alle vægge med undtagelse af loftet. Du kan vælge at accent en vigtigste væggen med en mørkere Bourgogne eller skov grøn. Bare matche de to farver for at sikre, at de blander godt sammen. Sengen er normalt placeret op mod accent væg. Dog kan du også holde med én vigtigste farve, hvis du foretrækker noget mere simpelt. Grundlæggende sort firkant-kantet møbler går godt i en moderne soveværelse. Køb moderne lampeskærme og dekorere med sofistikerede kunst arbejde på nogle af væggene. Denne type værelse er beregnet til at arbejde godt for en mand eller en kvinde, fordi det er så neutralt.

Ocean tema

En ocean-tema soveværelse fremhæver appellen af kølige hav briser og endeløs landskaber, at funktionen uforglemmelige solnedgange. Vælge kølige farver som baby blå for dine vægge. Male alle væggene denne farve og lad loftet hvidt. Installere hvid crown molding langs den øverste kant af dine vægge for at skabe raffinement. Dekorere med hvide møbler og bringe i bløde tekstiler med pastel farver til dit sengetøj. Har en hylde med muslingeskaller, både og andre ocean-tema indretning. Hænge op indrammet kunst af en ocean solnedgang og placere en gyngestol i et af hjørnerne i rummet med en natbord. Sæt et par ocean bøger på nat står som en prikken over i'et.

Citrus værelse

En citrus soveværelse er lyse og muntre. Dette værelse fungerer godt for nogen, der elsker de levende farver, der citrusfrugter viser. Male vægge lys orange eller lime grøn afhængigt af dine præferencer. Massiv eg eller hvid møbler fungerer godt med denne type værelse. Køb blomstret sengetøj byder citrus farver eller Vælg solid farvede sengetøj, der accenter væggene. For eksempel, kan du male lime grøn brønde med gule og orange sengetøj. Placer miniature palmer i to hjørner af rummet og hænge indrammede billeder med solide hvide trærammer. Hvid kroneformen også blander godt med denne type værelse.

Romantisk lavendel værelse

En romantisk lavendel værelse funktioner lys lilla vægge med hvide kroneformen og strejf af lavendel i hele lokalet. Dekorere med kirsebær træ eller solide hvide møbler. Hænge et indrammet foto af lavendelmarker og placere ægte lavendel i vaser på kommoden. En sengehimmel seng med blød hvid stof virker godt i denne type værelse. Vælg elegant victoriansk stil lam og andre accenter for at bringe det hele sammen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com