Materialer, der anvendes til fremstilling af gødning

August 19

Materialer, der anvendes til fremstilling af gødning

Gødning kommer i mange former og kan indeholde en række forskellige ingredienser. Gødning er ikke helt nødvendigt, når havearbejde, men det hjælper med at bidrage til en sund have. Det indeholder vigtige næringsstoffer og rette vækstbetingelser for planter og grøntsager. Jo mere du forstår de materialer, der anvendes til fremstilling af gødning, jo bedre vil du være ved at vælge den rigtige type gødning til din have.

Gødning

Husdyrgødning er en vigtig ingrediens i de fleste høj kvalitet gødning. Gødning indeholder en række vigtige næringsstoffer, som beriger jorden og fremme plantevækst. Disse næringsstoffer omfatter fosfor, kvælstof og kalium. Desuden forbedrer gødning jordens struktur og vand infiltration. Det kan også tilføje i luftning. Det er vigtigt at bemærke, at gødning fra et kæledyr, som din hund eller kat, ikke er egnede. Gyllen skal komme fra planteædere og ikke kødædere. Gødning fra kød-spisere indeholder bakterier, som kan skade din havens planter og grøntsager. Store-købte gødning er den bedste løsning. Kigge efter følgende typer: hest gylle, bat guano, får gylle, kanin gødning, orm støbegods og dehydreret slagtekyllingegødning. Altid bruge handsker ved håndtering af husdyrgødning og holde det utilgængeligt for børn.

Affald

Visse typer af fødevarer og værftet affald, når korrekt komposteret, kan føjes til gødning at gøre det mere potent. Økologiske fødevarer materialer, såsom rådne eller forkælet frugter og grøntsager, er komposterbart. Når de bryder, kan de føjes til en gødning til at gøre rige jord. Haveaffald bryder også ned til at danne en kraftig gødning ingrediens. Komposterbart haveaffald omfatter græsplæne og busk udklip, blade, ukrudt og kogler.

Kemikalier

Gødning og værftet og mad affald er til stede i organiske gødningsstoffer. Som nævnt, producere disse materialer visse kemikalier, som bidrage til at stimulere vækst. Uorganisk gødning indeholder disse selvsamme kemikalier, men de er ikke afledt af organiske stoffer. De tre vigtigste ingredienser er kalium, kvælstof og fosfor. Andre mindre ingredienser ofte findes i uorganisk gødning omfatter magnesium, svovl, calcium, jern, zink, mangan, molybdæn og boron.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com