Materialer, der anvendes til lamper

November 12

Materialer, der anvendes til lamper

Med lidt instruktion og viden- og en billig lampe kit fra et lokale hjem forbedring butik - kan du slå næsten alt du finde ind i en dekorativ lampe. At skabe en lampe Armaturet er en nem projekt. Når du har en plug, elektrisk ledning og lys socket kit, du hurtigt på vej. Det er meget tilfredsstillende at gøre perfekt tilbehør til dit værelse ved at indarbejde dekorative elementer i din belysning ordningen.

Træ

Hvis du kan bore et hul gennem et stykke træ og skabe en robust base, har du i begyndelsen af en smuk lampe. Træ er en af nemmeste materialer til en lampe base, fordi det er let at bore.

Du kan bruge drivtømmer, træ spindler, træ kasser, træ skåle eller træ vaser til at gøre en lampe. Bare vær sikker på at skabe en flad, stabil overflade til basen, eller knytte stykket til en flad overflade, så det ikke vælter.

Keramik eller glas

Keramiske--uanset om det er rå clay keramik eller en færdig glaseret stykke--er en af de mest almindelige lampe baser. Du kan bruge en pot, vase eller skulptur til et keramisk base. Noget af interesse, der kan vejes og stabiliseret i bunden kan vendes til en belysning fastholdelsesanordningen.

Svarende til keramik, glas fartøjer også tilbyde en kreativ sortiment for lampe baser. Den ekstra sjov af et glas base er at du kan male det enhver farve inden for eller uden for, såvel som fylder det med dekorative skatte. Det eneste ord af forsigtighed er at arbejde omhyggeligt og sørg for at du har et glas eller keramik bit at bore stykke for lampe kit.

Kurve

At skabe en lampe ud af en kurv er formentlig den nemmeste lamp projekt kan du forsøge. Da det ikke er svært at lave et hul i kurven, kan du hurtigt forvandle en kurv til en hængende lampe; du behøver ikke engang en lampeskærm.

Den ekstra bonus for at bruge en kurv til en lampe er, at når lyset titter gennem forskellige kurv vævninger, det kaster interessante mønstre på vægge og lofter.

Metal

Du kan bruge næsten enhver metal beholder til en lampe--igen, Husk at veje den ned og giver stykket en solid base, så armaturet ikke vil vælte.

Nogle metal elementer, som gør interessant lamper er spande, gamle lanterner, metal kantiner, messing urner, vaser eller VVS-installationer. Når det kommer til at gøre en metal lampe, du er kun begrænset til din fantasi.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com