Materialer påkrævet for at installere aluminium vinduer

December 27

Materialer påkrævet for at installere aluminium vinduer

Installation eller udskiftning af aluminium vinduer kan være en skræmmende opgave for grundejere, der har lidt tid eller penge til spilde. At vide, hvilke materialer og funktioner til at kigge efter, samt hvilke værktøjer og udstyr du skal installere din egen aluminium vinduer, vil hjælpe med at producere optimale resultater. Ved montering materialeudgiften til installation, tænke på yderligere faktorer såsom vinduesstørrelse, form og konfiguration. Disse elementer vil påvirke installationstiden, kompleksitet og omkostninger dit hjems arkitektur og krav.

Hardware og materialer

Hardwarekomponenter, der bruges til at installere aluminium vinduer omfatter negle, rustfri hængsler, skruer og nitter. Hængsler sikret med skruer sikre at vinduer åbne og lukke ordentligt, mens skruer og nitter tilslutte aluminium indramning sammen. Tagdækning søm en størrelse på ca. 1 ½-tommer bruges til at tack vindue sømning finner at beklædningen, oprette vindueskarme til indramning og vedhæfte metal blinker på væggen. Eksteriør-grade elastomere caulk kan også bruges til at vedhæfte metal blinkende hvis en klæbende materiale ikke blev leveret af vinduet fabrikanten. Skumisolering bruges desuden til at udfylde huller og beskytte vinduet fra vægten af bygningen.

Værktøj og udstyr

Minimum, bør din værktøjskasse til at installere aluminium vinduer bestå af et målebånd, en hammer og en Akku boremaskine til at gøre huller og kørsel i skruer. Hvis du erstatter windows, har en flad brækjern ved hånden til at fjerne gamle vindue stopper og jamb liners og en skraber til at fjerne gamle maling og finish. En spartel og hobbykniv er også nyttigt. Putty knive glat på epoxy fyldstoffer; nytte knive hjælpe trim shims, så de flugter med vindue enhed. Yderligere værktøjer til installation af aluminium vinduer omfatter en fugepistol, 2-mund- og 4-fods niveauer og en 3/8-inch spade smule for at danne huller langs rammen.

Overvejelser

Når du køber aluminium vinduer, "Spørger Builder" forfatter og nationalt syndikerede avis klummeskribent antyder Tim Carter, ser på kvalitet ratings af noterede uafhængig certificering foreninger. Aluminium vinduer bør opfylde industriens standarder fastsat af organisationer som American arkitektoniske producenter Association (AAMA) og nationale Fenestration Rating Rådet (NFRC). Dette sikrer, at dine nye vinduer er lavet med holdbart, høj kvalitet materiale, der vil vare i årtier i stedet for to eller tre år. Endvidere start ved at bestille et eller to Vinduer installere langs siderne eller på bagsiden af dit hjem. Dette ikke kun minimerer omkostningerne for opstart materialer men også tillader dig at teste installationsmetoder før man går videre til mere synlige områder af dit hjem.

Funktioner

Producenter tilbyder en bred vifte af tilbehør og finish til at matche deres aluminium vinduer med, eller skelne deres aluminium vinduer fra eksisterende enheder. For eksempel, variere gitter mønstre såsom colonial og sommerhus typografier windows' udseende. Ruder muligheder omfatter klart monolitisk, hærdet eller isolerende glas og farvede toning. Weatherstripping er ofte føjet til reducere varmeoverførsel og forbedre windows' termiske ydeevne. Arbejde med din producent eller builder til custom-build aluminium vinduer med disse funktioner, som kan minimere materialer og tilpasningsbehov under installationen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com