Materialer til at bygge en lille fortelt

July 11

Solsejl er en fantastisk måde at reducere mængden af sollys dit vindue eller udendørs vægge er udsat for. Ved at reducere sollys eksponering, kan du reducere luften indendørs temperaturer og spare på elektricitet ved at reducere aircondition omkostninger. De kan være så enkelt eller så omfattende, som du vil, men der er et par materialer, der kan bruges til at bygge en lille fortelt og holde omkostningerne nede.

PVC

PVC er et fantastisk holdbar konstruktion materiale til brug for en markise. PVC-rør og fittings kan købes fra ethvert hjem forbedring butik og sat sammen til at danne næsten enhver form og størrelse fortelt ramme du har brug for. En god begyndelse figur er en simpel kasse lavet med 1/4-inch PVC rør og albue fittings.

Stål slanger

Hvis du er på udkig efter en mere robuste materiale til dit fortelt og har adgang til en arc svejser, kan stål rør være et godt valg. Stål slanger kan købes i hjem forbedring butikker, og typisk leveres i længder startende med 3 fødder. Halv-tomme stål slanger er et fremragende materiale til et fortelt ramme, og kan svejses sammen at danne nogen form du har brug for.

Lærred

For den faktiske skygge del af dit fortelt er lærred et glimrende valg. Lærred kan købes fra sejlads levering butikker som sejlbåd sejlet ender, eller de fleste enhver stof levering butik. Lærredet er et fantastisk materiale som det kan være let imprægneret eller købte massiv. Det er holdbart og billig at udskifte.

Plastik Tarp

Hvis funktionen er vigtigere end form, er et billigt alternativ til lærred en simpel plastik tarp. Plast tarps kan købes i stort set enhver størrelse du har brug for, og typisk kommer med metal snørehuller, der gør montering materiale til dit fortelt ramme enkle. Vælge uigennemsigtig tarps, såsom blå eller sort, som de tillader mindre lys at passere igennem og falde på dit vindue eller væg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com