Materialer til bygning Ranch stil hjem

August 12

Materialer til bygning Ranch stil hjem

Ranch stil hjem blev populær i USA i trediverne. Plantegningen er normalt begrænset til én historie med soveværelserne grupperet sammen i den ene ende af huset og en garage i den modsatte ende. I modsætning til victorianske eller Tudor hjem har ydre af en ranch hus lidt, hvis nogen detaljer. Fælles naturmaterialer der bruges til at opbygge de fleste ranch stil hjem.

Træ

Træ er en af de mest almindelige materialer brugt til konstruktion af ranch-stil huse. Træ udgør begge træbeklædningen af mange ranch hjem, men også ramme arbejde, gulve, kabinetter, vinduesrammer, døre og støbning. Både løvtræ og nåletræ er brugt i en ranch-stil hus.

Mursten

Par ranch hjem bruger mursten til hele udvendige, men mursten er brugt som en af de få dekorative elementer på ydersiden af en ranch-stil hus. Delvis vægge, plante- og trim er et par anvendelser af dekorative mursten arbejde. Hvis huset har en pejs, bygget skorsten og pejs fra mursten.

Beton

Hvis ranch house har en kælder, er gulv og vægge hældt beton. Beton bruges også til gulve i garagen og husets fundament. Metal armeringsjern giver en ramme arbejde og armering i betonen.

Glas, Metal og andre materialer

Vinduer i ældre ranch-stil huse er lavet af glas. Kanalen arbejde, VVS, el-ledninger og tagrender kræver metal. Nogle ranch stil hjem bruger stuk eller vinyl sidespor på ydervægge. De fleste ranch stil hjem er isoleret med glasfiber eller skum.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com