Maytag Bravo instruktioner

January 25

Maytag Bravo instruktioner

Maytag Bravo serie af skiver top-loading maskiner med overalt fra syv til elleve forskellige vaske cykler, fire til fem forskellige temperaturindstillinger og stor belastning kapacitet. Alle skiver i Bravo-serien er energieffektive og Energy Star kvalificeret. Den grundlæggende betjening af Bravo-serien ikke afviger meget fra standard skiver i den seneste tid, men giver mere kontrol over vandets temperatur og niveau, længden af præ opsuger og vaske cykler, og evnen til at program specialiserede behandlinger for sarte tekstiler.

Instruktioner

•Sæt en belastning af vasketøj i vaskemaskinen drum, og flytte vasketøj, så det er jævnt anbragt og afbalanceret. Ikke overbelaste vaskemaskinen ved at indlæse Tøjvask forbi toppen af metal tromlen.

•Pour flormelis eller flydende højeffektiv vaskemiddel til dispenser, en lille plastik lomme placeret i forreste venstre hjørne af maskinen. Hæld farve-safe flydende eller pulverform blegemiddel i den samme dispenser, hvis nødvendigt. Brug pulver farve-safe blegemiddel med pulveriseret vaskemiddel og flydende farve sikker blegemiddel med flydende vaskemiddel. Hvis du bruger flydende klor blegemiddel, hæld det i flydende klor blegemiddel dispenseren. Flydende klor blegemiddel dispenseren ligner den vaskemiddel dispenser, men er placeret bag venstre hjørne på spilleautomaten. Brug ikke mere end 1 kop af flydende klor blegemiddel til en fuld belastning af vasketøj.

•Pour en capful af flydende skyllemiddel til stof skyllemiddel dispenser, en plastlomme beliggende i tilbage højre hjørne af maskinen.

•Luk skive låget, tryk på "Power", og vælg en passende belastning størrelse og type stof du Vask vask. Tryk på "Start," hvorefter låget vil låse mens maskinen er involveret.

•Tryk på "Pause/annullere" midlertidigt standse maskinen funktion for at tilføje en ekstra beklædningsgenstand. Låget lock lys vil slå fra, betyder, at maskinen er stoppet for fortsatte lastning. For at genstarte skive, luk låget og tryk på "Start". Vask kan annulleres helt ved at trykke på "Pause/annullere" to gange.

•Pour flydende klor blegemiddel til flydende klor blegemiddel dispenseren når en måned, angives vask til "Ren vaskemaskine", og tryk på "Power." Dette vil grundigt rense ud spændeskive til at forhindre mug, skimmel, og snavs oprustning. Brug ikke pulveriseret eller flydende vaskemidler i vaskemaskinen rengøring cyklus. Metal skive tromlen bør også være helt tom---Gem for varmt vand og blegemiddel---i løbet af denne cyklus.

Tips & advarsler

  • Maytag anbefaler at bruge kun højeffektive vaske i vaskemaskine Maytag Bravo. Højeffektive vaske-og rengøringsmidler er markeret med en "Han" symbol på emballagen. Ved hjælp af en regelmæssig vaskemiddel med denne maskine vil skabe alt for mange sæbeskum og resultere i længere cyklustider, reduceret føres ydeevne, og eventuelt skimmel eller meldug.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com