Maytag Centennial skive funktioner

September 29

Linjen Centennial af skiver fra Maytag funktion 3 til 4 kubikfod kapacitet foroven modeller. Centennial modeller er designet med proprietære Maytag teknologier. Udstyret med en række forskellige vaske cykler, er opvaskeevne af Centennial skive linje høj kaliber.

MVWC7ESWW

Denne model har en 4.0 kubikfod kapacitet tromlen med et klart, gennemsigtigt låg. Centennial vaskemaskinen er Energy Star-kompatibel og er udstyret med en kommerciel-grade, stål vask kurv. Standard funktioner omfatter auto belastning sensing, tre-af-tre spray system og en 2-hastighed motor. Også udstyret med både stof og blegemiddel dispensere, har MVWC7ESWW en ekstra skyl indstilling og en rolig pack lyd pakke. Den samlede måling af enheden er 43 inches i højden af 27 inches lang og 25 1/2 inches dyb.

MVWC5ESXW

MVWC5ESXW model af Centennial-serien har en 4.0 kubikfod kapacitet porcelæn på stål vask kurv. Denne model er Energy Star-kompatibel og råder over 18 forskellige vaske cykler sammen med auto belastning sensorer. Udstyret med fire forskellige temperaturindstillinger, MVWC5ESXW funktioner Maytag kommercielle teknologi herunder tre af tre spray system og en 2-hastighed motor. Yderligere funktioner omfatter både stof og blegemiddel dispensere, rolig pack lyd pakke og en ekstra skyl mulighed. Dimensioner af denne enhed er 43 inches høj med 27 inches lang og cirka 26 inches dyb.

MVWC400XW

4.3 kubikfod kapacitet Centennial model MVWC400XW skive er udstyret med proprietære Maytag kommercielle teknologi og er Energy Star-kompatibel. Maytag teknologier omfatter IntelliClean pumpehjul, glat Balance affjedringssystem og DependableClean vaske system. Denne enhed er også udstyret med IntelliFill automatisk vandstand sensor, MaxExtract udvidet spin og wide-åbning låg med en SmoothClose hængsel. Vask kurven er fremstillet af rustfrit stål og enheden besidder 11 automatisk forskellige vaske cykler. Yderligere funktioner omfatter en ekstra skyl indstilling og fire valgbar vandtemperaturer med automatisk temperaturkontrol. Dimensioner af MVWC400XW er 43 inches i højden; bredde er lig med 27 inches af 26 inches i dybden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com