Maytag Gemini Sabbath funktion

October 3

Maytag Gemini Sabbath funktion

Maytag Gemini ovnen er udstyret med en Sabbath tilstand, der tilsidesætter den ovn 12-timers automatisk slukning, gør det muligt at køre kontinuerligt i 72 timer. Dette arbejde-omkring har været indbygget i apparatet til at tillade opmærksomme jøder at ære sabbatten.

Grund

Den jødiske religion forbyder anvendelsen af elektricitet fra solnedgang fredag til solnedgang på lørdag. Sabbatten mode tillader dig at tænde ovnen på fredag eftermiddag, og lad det sidde indtil lørdag nat, så du kan stadig varme mad uden faktisk bruger elektricitet.

Programmering

For at aktivere tilstanden sabbatten, hold "Ur"-knappen nede i tre sekunder, indtil "Sab" begynder blinke på displayet. Betegnelsen "Sab" vises, indtil du slår Sabbath tilstand ved at holde knappen nede "uret" i tre sekunder eller tillade det tid ud efter 72 timer.

Noter

Med sabbatten tilstand tændt, vil alle nøgler være ubrugeligt undtagen "Annuller" og "Ur." Fleste display beskeder og advare toner er deaktiveret, og den rene cyklus og dør lås ikke vil fungere i Sabbath tilstand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com