Maytag Gemini vifte fejlkoder

June 17

Maytag Gemini vifte fejlkoder

Maytag Gemini vifte er programmeret med en serie af fejlkoder til at advare dig, når noget er galt med din rækkevidde. Fejlkoder vises i tidsvinduet med stor fejlkode til venstre side af tyktarmen og den mindre fejlkode til højre. Den store fejlkode angiver det generelle problem, mens den mindre fejlkode nuller ind på præcis, hvor dette spørgsmål opstår.

F1: antallet

F1 fejlkode angiver en "løbske" temperatur og lyder en konstant alarm, indtil der trykkes på "Annuller"-tasten. Hvis alarmen vender tilbage, opstår fejlen stadig. En mindre kode af: 1 eller: 2 angiver "løbske" temperaturen er i den øvre eller nedre ovn, henholdsvis. En mindre kode af: 3 eller: 4 opstår, når den "løbske" temperatur opstår under selv rense cyklus i den øvre og nedre ovn. Mindre koder: 5 og: 6 angiver et tastatur Annuller i de øvre og nedre ovne, en: 7 kode betyder tastaturet er blevet afbrudt, og en: 8 betyder, at tastaturet er kortsluttede. Hvis F1 koder vises, teste parameteren membran og sensor; Hvis de fungerer korrekt, skal du erstatte kontrollen.

F1: brev

Hvis et bogstav vises som den mindre kode, indikerer "løbske" temperaturen er skyld i en membran switch. Af: A og: B koder pege på de øvre og nedre låsen skifter, og den: C og: D koder angiver den øvre og nedre dør afbrydere. En: E eller: H mindre kode betyder, at der er et problem med den read only memory (EEPROM), og en: F kode peger jumper problem.

F3

F3 kode angiver en sensor problem. At trykke på "Annuller" stopper alarmen, men det begynder igen så snart ovnen er slået for at "koge" Hvis problemet ikke er løst. Undersøg ledninger for en kortsluttet kredsløb. A: 1 mindre kode angiver problemet er i den øverste ovnen, og den: 2 kode angiver problemet er i den nederste ovn.

F9

F9 fejlkoden betyder blot, at en dørlås er medfører og kan kræve service eller udskiftning. Mindre koder: 1 og: 3 henvise til en lås Lås spørgsmålet i de øvre og nedre ovne, henholdsvis, mens koder: 2 og: 5 angiver en låsen låse problem i de øvre og nedre ovne. En mindre kode af: 6: problemet er med både låsen og låse tilstande.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com