Maytag mikrobølgeovn instruktioner

July 13

Maytag gør en række husholdningsapparater, såsom køleskabe, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere og mikrobølgeovne. Ligesom med fabrikanten 's andre apparater, der er ikke bare én model Maytag mikroovn. Flere forskellige varianter af mikrobølgeovn er fremstillet af firmaet, varierende i størrelse, madlavning watt og funktioner. Selv om hver model Maytag mikroovn virker lidt anderledes, er de vigtigste brugsanvisningen ens.

Instruktioner

•Plug Maytag mikroovn i en elektrisk stikkontakt. Du vil vide, mikroovnen har magt, når tallene lyser op på displayet. Hvis du ikke ønsker antallet på displayet til at læse "000", skal du indstille uret på mikroovnen ved at trykke på "Ur", derefter trykke på hvert nummer af tiden. For eksempel, hvis tiden er 1:03, tryk "1" "0" og "3" Tryk på "Enter". Derefter tryk på "1" for AM eller "2" for PM og tryk på "Enter" igen.

•Sæt det element, du vil at mikrobølger i enheden. Åbn døren ved at skubbe den store ikke-navngivet knap under de vigtigste centrale panel; Læg varen på plade inde og luk døren.

•Indtast tilberedningstid for din vare. Tryk på tallene for kokken tid ønskede i minutter og sekunder. For eksempel, skal du trykke på "3" "0" og "0" i 3 minutter, eller "4" og "5" for 45 sekunder. Tryk på "Start" knappen for at begynde madlavning.

•Ændr effektniveau på enheden, hvis du ønsker varen i mikrobølgeovn til at koge mere langsomt. Dette er nyttigt, hvis du vil bevare elementer som fugtige fødevarer fra kogende af skålen. Angive tilberedningstid efter anvisningerne i trin 3, og tryk derefter på knappen mærket "Strømniveau." Skriv et tal fra 1 til 10 for at vælge niveauet af magt. For eksempel indtaste en "5" til at lave mad på 50 procent strøm. Tryk derefter på "Start". Bemærk, at 10 er den højeste effekt og er standardindstillingen; elementer vil automatisk blive kogt effekt 10, hvis en effekt på ikke er markeret.

•Klik på knappen "Mere" eller "Mindre" på ethvert tidspunkt under tilberedningen cyklus for at tilføje eller trække tid fra tilberedningstid. Når du trykker på "Mere", mikrobølgeovn tilføjer automatisk 10 sekunder af kogetiden, og når du trykker på "Mindre", mikrobølgeovn trækker automatisk 10 sekunder af kogetiden.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com