Maytag opvaskemaskine serie 300 vil ikke starte

January 3

Maytag stille serie 300 model opvaskemaskine er designet til at være en rolig og økonomisk alternativ til dyrere modeller lavet af rivaliserende virksomheder. Hvis du har problemer med at starte opvaskemaskinen serie 300, er der flere fejlfindingstrin, du kan køre via at forsøge at løse problemet.

Instruktioner

•Tryk på knappen "Start/Annuller". Vask vil ikke begynde, før du fortælle det til. Hvis du ikke vælger en cyklus før du starter opvaskemaskinen, vil indstillinger fra den tidligere vask blive gentaget.

•Kontrollér, at døren er helt lukket. Maytag serie 300 skiver begynde ikke at døren er ikke fast forseglet for at forhindre vand udsivning. Døren gør et hørbart "Klik" når korrekt lukket.

•Vælg en cyklus. Hvis dette er første gang du har brugt vaskemaskinen eller hvis magt er for nylig blevet frakoblet, vaskemaskinen ikke kan huske din forrige cyklus. Vælg en cyklus ved at trykke på den relevante knap på kontrolpanelet og trykke på "Start/Annuller."

•Kontrollér sikker på vandet er tændt. Opvaskemaskinen kan tilsluttes vandforsyningen via en hane. Bekræfte, at det er åben og opvaskemaskinen kan få adgang til varmt og koldt vand. Kontroller, om kinks i rørene, som kan være begrænsende vand flow.

•Tjek, om maskinen er tilsluttet korrekt. Check, hvis nogen af sikringer eller afbrydere i dit hjem sikringsboksen har udløst; Hvis de har, re-sæt dem eller Udskift sikringen. Din serie 300 vaskemaskine vil ikke starte, hvis der ikke er nogen strømkilde til det.

Kortindgangsdør din lokale Maytag servicetekniker. Hvis de foregående trin ikke klart af problemet der kan være et mere alvorligt problem med din opvaskemaskine. Se, hvis du stadig har ret til gratis service, hvis din skive er inden for garantiperioden.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com