Maytag Performa: Hvad er den Clunking støj?

August 26

Maytag Performa vaskemaskiner og tørretumblere er ikke længere aktuelt produceret af Maytag Corporation, men det er forholdsvis nemt at finde disse apparater i mange hjem eller endda nogle butikker eller online til salg. Da det kan være svært at finde et produkt manual for disse enheder og de kan ikke støttes af Maytag for service, kan du ende op med at håndtere eventuelle problemer selv, såsom en clunking knald.

Fremmedlegemer

Fremmedlegemer, både store og små, kan ofte finde vej inde Performa vaskemaskine eller tørretumbler forholdsvis let. Hvis lommer af tøj til vaskemaskinen ikke er renset ud, disse løse genstande kan falde i karret og oprette en raslende lyd som vaskemaskinen spins og agitates eller tørretumbleren tumler. Ligeledes, tungere emner, såsom tennis sko, kan oprette en masse støj, når du flytter rundt inde i apparatet. Altid tjekke lommer og sortere gennem tøj før de sætter dem i apparatet.

Overbelastning

Performa vaskemaskiner og tørretumblere kan holde en masse vasketøj, og dette kan føre til fristelsen til at fylde dem så meget som muligt. Dog overbelaste forårsager vaskemaskiner og tørretumblere til at ryste og vibrere, som kan skabe en clunking lyd. Husk, at vaskemaskinen og tørretumbleren ikke bør være mere end en tredjedel til halvvejs fuld, når tøj er placeret inde, til at fremme bedre vandcirkulation og luftgennemstrømning, reducere samlede lyd under brug.

Installation

Hvis din Performa vaskemaskine eller tørretumbler er synligt bevæger sig under drift, eller der er en clunking knald lige efter installation, er der et par ting, der skal tjekkes ud. For én ting, Sørg for, at alle shipping og pakkemateriale er blevet fjernet fra indersiden og uden for enheden. Dette materiale kan gøre en høj lyd, hvis enheden betjenes, mens det er stadig til stede. Derudover justere fødder på både vaskemaskinen og tørretumbleren sørge for fødderne blev installeret, så hver enkelt rører jorden fast. Hvis enheden kom med gummifødder, læg dem på til at absorbere og reducere støj.

Reparation

Hvis den clunking knald fortsætter, selv efter vaskemaskinen eller tørretumbler er fri for emballage og løs, udenlandske objekter, fast installeret så fødderne rører jorden og har et passende belastning størrelse, kan det være tid til at kontakte Maytag. Deres kundeservice kan kontaktes på (866) 616-2601.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com